2011. június 27., hétfő

Ronson, Jon: Kecskebűvölők - Jelenlegi ára: 2 520 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! KecskebűvölőkA könyv listaára: 3000 Ft. Leírás:
Bármily hihetetlenül hangzik is, az amerikai hadsereg egyik titkos laboratóriumában (a Különleges Erők Fort Bragg-i központjában) a nyolcvanas évek elején az elitcsapatok tagjai lelkesen kísérleteztek kecskék szemmel verésével. A dokumentumregény szerzője erre próbál utalni a címben. Mert mi történne, ha az US Army katonái a puszta tekintetükkel tudnának ölni, esetleg átmennének a falon, vagy képesek lennének láthatatlanná válni? Washington katonai vezetésében jó néhányan hittek abban, hogy a világ mindennek hatására szebbé és békésebbé válik, ezért a pszichikai hadviselés lehetőségeit valóban a végletekig kívánták fokozni. A mekegéstelenített kecskéket bűvölő szuperkatonák legendája csak egy azok közül a valódi képtelenségek közül, amiknek Jon Ronson utánajárt. Az isten háta mögötti házban naphosszat ücsörgő parafenomének, akik a távolba és a jövőbe látva próbálják megtalálni az ellenséget, Uri Geller, aki mint pszichokém állt alkalmazásban (majd a terrorizmus elleni háborúban reaktiváltak), egy tábornok, aki mindig beveri az orrát a falba, mert meg van győződve róla, hogy egyszer majd át tud menni rajta, ugyanúgy főszereplői a műnek, mint azok az iraki hadifoglyok, akiken kipróbálták a pszichikai kínzás új módszereit. Az amerikai hadsereg titkos történetében lehull a lepel az Abu Graib-i kínzások nyers valóságáról is. ISBN: 978-963-07-8823-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 520 Ft

Az aukció vége: 2011-06-29 05:24
. Ronson, Jon: Kecskebűvölők - Jelenlegi ára: 2 520 Ft

Fontos