2011. június 28., kedd

Koncz Gábor: Kaszkadőr nélkül - Jelenlegi ára: 3 075 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Kaszkadőr nélkülA könyv listaára: 3750 Ft. Leírás:
Koncz Gábor presztízskérdésnek tekintette, hogy a nyaktörő feladatoknál se helyettesítse kaszkadőr, hiszen az élet veszélyes pillanataiban sem akad helyettes. A kalandokról, a nehéz helyzetekről, a kitartásról, a próbákról, az örömökről és a sikerekről szól a népszerű színművész kötete, melyben megemlékezik a szülőkről, a családról, a szomszédokról, a szülőföldről, a háborúról, a pályaválasztásról, a színészi tanulmányokról, a pályakezdésről, Miskolcról, Kecskemétről, a budapesti színházakról, a barátokról, a kollégákról, a rendezőkről, a rendezésekről, a szerepekről, a filmekről, a lányokról, minden esetben ízesen mesélve, szeretettel, emberséggel, igazságosan és humorosan. A történetek rövidek, feltűnik Várkonyi Zoltán, Ádám Ottó, Páger Antal, Tolnay Klári, Ruttkai Éva, Schütz Ila, Zsurzs Éva, Károlyi Mihályné, Kádár János, a sikerek között megfér a levágott nagylábujjról (és következményeiről), továbbá a mezőkeresztesi fokhagymás szalonnáról szóló történet is. Megtudhatjuk, hogyan kapta meg a megbetegedett Belmondo szerepét 1963-ban a Germinal című filmben, és mit is jelentett Radnóti Miklósnétól tanulni a francia nyelvet a főiskolán. Több történet mutatja be a barátokat: Jóstit (Madaras Józsefet), Bujtor Istvánt és Tordy Gézát, de találkozunk Jessica Lange-val, Arnold Schwarzeneggerrel, Anthony Perkins-szel és megismerkedünk Koncz Gábor családjával, gyermekeivel és lovaival is. A rengeteg fényképpel illusztrált, a szerző néhány kedvenc versét is tartalmazó kötet minden színház és filmkedvelő olvasónak ajánlható. ISBN: 978-963-06-2283-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 075 Ft

Az aukció vége: 2011-06-30 04:42
. Koncz Gábor: Kaszkadőr nélkül - Jelenlegi ára: 3 075 Ft

Fontos