2011. június 26., vasárnap

Huxley, Aldous Leonard: A vak Sámson - Jelenlegi ára: 3 060 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A vak SámsonA könyv listaára: 3600 Ft. Leírás:
Aldous Huxley egyik fő műve, a több idősíkon játszódó A vak Sámson, a helyes huszadik századi értelmiségi magatartásról szól. Hőse Anthony Beavis cinikus szociológus (az író szócsöve), aki érzelemmentes viszonyban él barátnőjével, Helennel. Egy abszurd eset (meztelenül napoznak a tetőn, amikor egy repülőből egy kutya zuhan melléjük, vérrel fröcskölve be testüket) mindkettejüket arra kényszeríti, hogy változtassanak életükön. Helen egy német kommunistával létesít viszonyt, akit később megölnek. Anthony szakításuk után ébred rá, mennyire fontos volt számára a nő. Egy antropológussal való megismerkedése azután a pozitív pacifizmus eszméje mellé állítja, a forrongó Mexikóba utazik, végül egy nem sok jóval kecsegtető pacifista gyűlésre indulva látjuk utoljára. A regény cselekményének fő idősíkját Anthony 1934-1935-ös naplójegyzetei alkotják, ebbe illeszkednek gyermekkora századeleji élményei, az első világháborút megelőző évek (egyetem, barátjának öngyilkossága, a Maryvel, Helen anyjával való viszonya), illetve a húszas-harmincas évek fordulója (cinikus virágkora), valamint 1933 ősze (szakítása, mexikói útja). A legutoljára közel négy évtizede, 1972-ben kiadott mű Hevesi András 1937-es fordításában lát ismét napvilágot Farkas Ákos alapos utószavával. ISBN: 978-963-266-121-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 060 Ft

Az aukció vége: 2011-06-28 14:32
. Huxley, Aldous Leonard: A vak Sámson - Jelenlegi ára: 3 060 Ft

Fontos