2011. június 2., csütörtök

Gonick, Larry: Képregényes világtörténet 3. - Jelenlegi ára: 3 265 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Képregényes világtörténet 3. A könyv listaára: 3980 Ft. Leírás:
Folytatódik a világ történetét képregény formájában feldolgozó kiadvány. Az első kötet még az ókor első szakaszával foglalkozott (A nagy bummtól Nagy Sándorig 200826200), a folytatás pedig India, Kína és a Római Birodalom történetét mutatta be (200909148). A harmadik kötet a középkorral foglalkozik, ezúttal is nagy hangsúlyt fektetve a vallási kérdésekre. A szerző Jemen területén a zsidók és keresztények civakodását mutatja be, majd azzal foglalkozik, hogyan is jött létre Mohamed vezetésével az iszlám vallás, bemutatja az Omajjádok birodalmát és annak későbbi felbomlását. Egy külön fejezet - Sokszínűség címmel - Afrika korabeli történetével foglalkozik, majd Ázsia népeiről, így a kínaiakról, indiaiakról, a hunokról és a törökökről esik szó, külön kiemelve az 1071-es manzikerti csata jelentősségét. A következő fejezet Európába kalauzolja az olvasókat: szó esik a Róma örökébe lépő Bizánci Birodalomról, a germán államokról, a középkori zsidóságról, a Frank Birodalomról, a vikingekről, a szláv népekről, Ibériáról és Angliáról is. A következő fejezet a keresztes hadjáratokról, a mongolokról és a szeldzsuk törökök megjelenéséről szól, az utolsó fejezet pedig elsősorban a nagy pestisjárványra fókuszál, ám kitér még az oszmán török terjeszkedésre, a reneszánsz születésére és az első földrajzi felfedezésekre is. A képregény fekete-fehér lapjain sok humorral fűszerezve ismerhetőek meg a világtörténelem menetét befolyásoló folyamatok és összefüggések. A kedvesen tiszteletlen hangvételű munka gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlható. ISBN: 978-963-9725-97-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 265 Ft

Az aukció vége: 2011-06-03 08:56
. Gonick, Larry: Képregényes világtörténet 3. - Jelenlegi ára: 3 265 Ft

Fontos