2011. augusztus 31., szerda

Sülve-Főve 1. - Jelenlegi ára: 990 Ft

Boltfelszámolás miatt licitre bocsátom maradék árukészletemet.   Teljesen új (celofán borítással).
Leírás:
Sülve-Főve  1.
Gasztronómiai DVD sorozat   -  Bede Róberttel
Ez az új szemléletű, és a főzésen kívül még igen sok hasznos tudnivalót is magába foglaló DVD-Multimédia kiadványunk - nem készíti el Ön helyett az ebédet, vacsorát, de - szint kézen fogva vezeti a kezdő konyhatündért, hogyan kell az ínycsiklandó falatokat megalkotni, feltálalni, legyen az bármilyen húsféleség, saláta, tészta, vagy édesség. Elég csak a kész ételek képeit megtekinteni, hogy meginduljon a pavlovi reflex...
További segítséget nyújtanak a DVD-n található filmek, melyek részletesen bemutatják egy-egy recept elkészítését és azokat az apró fogásokat, amik különösen ízletesség varázsolják az elkészített ételeket.
Megtudhatjuk, hogy zöldbabból és marhahúsból nemcsak leves, a csirkéből nemcsak pörkölt készíthető, a sertéskarajból pedig nemcsak bécsi szelet süthető.
Kiadványunk az igen ijesztő szavak, mint például a bardírozás, blansírozás, csőben sütés, marinírozás, szotírozás magyarázatával is szolgál, valamint olyant trükköket is megtudhatunk, hogy savanykás leves után ne tálaljunk savanyú főzeléket, sóskaleves után székelygulyást vagy gyümölcsleves után gyümölcsös rizst gyümölcssalátával.
A változatos konyha nem mindig pénzkérdés, a rendelkezésre álló nyersanyagokból az esetek többségében némi gyakorlattal odafigyeléssel és fantáziával rendkívül változatos ételek készíthetők.



Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2011-09-02 17:07
. Sülve-Főve 1. - Jelenlegi ára: 990 Ft

Fontos