2011. július 31., vasárnap

Bershka nagyon szép nyári csizma 39 - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Bershka nagyon szép drapp nyári csizma, de ősszel és tavasszal száraz időben is jól ki lehet használni!


Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Az aukció vége: 2011-08-08 17:55
. Bershka nagyon szép nyári csizma 39 - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Warp zone 2011-es kollekció36-os 1 ft - Jelenlegi ára: 1 Ft

csere nem érdekel! méretei. mellb. 2x28-2x56 cm-ig, hossz: 57cm+a megkötő


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-04 16:42
. Warp zone 2011-es kollekció36-os 1 ft - Jelenlegi ára: 1 Ft

csingiling aukciós sablon - Jelenlegi ára: 1 Ft


ez a szép sablon lehet a tiéd-ha licitálsz aukciómon
 
 
A sablont adolf666 készítette



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 16:10
. csingiling aukciós sablon - Jelenlegi ára: 1 Ft

Mani-pro műköröm csiszológép (eredeti, dobozában) - Jelenlegi ára: 9 500 Ft

Eladó egy eredeti, jól ismert márkájú, megkímélt és megbízható Mani-pro műköröm csiszológép, dobozában a képen is látható tartozékaival! Forgásirány és sebesség állítási lehetőséggel, egyszerű kezelőfelülettel! Nagyon könnyű eszköz, nem fárasztó az órákon át tartó használata sem! Tökéletes esztétikai és műszaki állapotban profi műkörmös kollégáknak is! EU szabvány Bit fejek bármely műkörmös-fodrászcikkes üzletben kaphatók hozzá!


Jelenlegi ára: 9 500 Ft

Az aukció vége: 2011-08-04 15:09
. Mani-pro műköröm csiszológép (eredeti, dobozában) - Jelenlegi ára: 9 500 Ft

Autós töltő Siemens C35 (piros leddel világít)_ - Jelenlegi ára: 1 010 Ft

  Termék információk
Autós töltő Siemens C35 (piros leddel világít)_
Kiváló minőségű utángyártott termék
Kompatibilis készülékek:
BenQ-Siemens: A35, A40, A50, C25, C35, C45, M35, M50, MT50, ME45, S25, S35, S45, SL42, SL45, SX45
SS5134
-vege- SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK FELJEBB A "SZÁLLÍTÁSI ÉS GARANCIÁLIS FELTÉTELEK" MENÜPONTRA KATTINTVA TALÁLHATÓ! A licitálást után a Vatera automatikusan elküldi az kifizetéssel kapcsolatos információkat! Kérjük figyelmesen olvassa végig!
Ha nem kapna ilyen e-mailt kérjük jelezze nekünk e-mailben.
Tekintse meg további termékeinket!   Kattintson ide! Minden ami mobil! Ha termékeink között nem találja a terméket amit éppen keres írjon bátran!
Szerviz és mobiltelefon alkatrészek, kiegészítők akár rendelésre is. Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el alábbi feltételeinket! Általános feltételek
Termékeink értékesítése minden esetben számlával és jótállással történik.
Vásárlás előtt ha bármilyen kérdése van írjon nekünk Vaterán keresztül a későbbi problémák elkerülése végett.
Fizetési feltételek
A termék leütése után a Vatera által kiküldött automatikus e-mailben megkapja a szükséges adatokat a fizetés lebonyolításához.
A fizetési információk elküldése után, amennyiben a kifizetés banki utalással vagy befizetéssel történik kérjük, hogy maximum 5 munkanapon belül fizesse meg a termék ellenérték és postaköltségét a megadott bankszámlára. Ellenkező esetben a termék újra aukcióba kerül és az aukciót negatív értékeléssel kivétel nélkül lezárjuk.
  Postázás, csomagküldés
A termék ára és a postaköltség utalását követő 1 munkanapon belül postára adjuk a vásárolt terméke(ke)t. Kézbesítési idő a posta részéről általában 1-5 munkanap.
A DPD futárszolgálat kézbesítése a feladást követő munkanapon történik, sikertelenség esetén ingyenes másodszori kézbesítés.
Garancia
Termékeinkre a jogszabályokban meghatározott 6 és 12 hónap jótállást vállalunk. Garanciális ügyintézéssel kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. A vásárlással elfogadja feltételeinket! Raktárkészletünk naponta változik, így napi szinten frissítjük az elérhető termékeket a Vatera piacterén.
Így előfordulhat, hogy a licitált termék aznap készletről elfogyott, de a piactérről még nem töröltük és közben adta le rá rendelését.
Ha ez előfordul minden esetben értesítjük a vevőt.
Az esetleges téves termék leírásokért, információkért felelősséget nem vállalunk!
Egyes termékeknél a termékhez tartozó fotó eltérhet a valóságtól.
Vásárlását köszönjük!
- StartGSM -
 


Jelenlegi ára: 1 010 Ft

Az aukció vége: 2011-08-04 13:18
. Autós töltő Siemens C35 (piros leddel világít)_ - Jelenlegi ára: 1 010 Ft

GIVENCHY PI NEO. férfi parfüm, 100ml , - Jelenlegi ára: 3 100 Ft

GIVENCHY  PI  NEO.
Bontatlan, férfi 100 ml, parfüm.
Postaköltség: 650-ft
A terméket , csak és kizárólag ÁTUTALÁSAL, lehet megvásárólni.
Vagy SZEMÉLYESEN  Szegeden lehet átvenni.
Utánvétel kizárt !!
Köszönöm , hogy megtekintetted kinálatomat.
Továbbá eladásra kinálok:
ARMANI. CHANEL, VERSACE, ESCADA, PACO RABANNE, BVULGARI, FERRE, D&G, ... STB  parfümöket.



Jelenlegi ára: 3 100 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 12:57
. GIVENCHY PI NEO. férfi parfüm, 100ml , - Jelenlegi ára: 3 100 Ft

Frei Tamás: A Megmentő -40% - Jelenlegi ára: 2 100 Ft


A könyv új, eredeti ára: 3499 Ft
Konspiráció, szerelem, hatalom, pénz, tündöklés és leszámolás - Frei Tamás kalandregénye új műfajt képvisel a magyar könyvpiacon. Igazi újdonság! A napjainkban játszódó "kőkemény" thriller kitalált szereplőkkel, de valós helyszínekre röpíti el az olvasókat. A könyv izgalmas "utazás" egy szövevényes összeesküvés kulisszái mögé. Oligarchák, miniszterelnökök, exlégiósok, Londonban élő magyar modellek és párizsi kémek a főszereplői a Teherántól Budapesten át egészen a francia fővárosig ívelő történetnek.
Magyarország titkai egy bennfentes szemével! Élvezd ki és értsd meg, de aztán éld is túl!
Frei regénye "konspirációs thriller", napjainkban, több kontinensen játszódik, a történet a gázbiznisz körüli hatalmi játszmákban, a politikában és a bűnözésben gyökerezik. A szerző igencsak alapos: találkozott a műfaj néhány nyugati nagyágyújával, és kifaggatta őket a cselekményszövés szakmai rejtelmeiről.
/Népszabadság/
Frei Tamás, mint ahogy ez a nagyokhoz illik, mindig "delivers", azaz "szállít" - leteszi az asztalra azt, amit akarunk: egy nagyszerűen érdekes, tartalmas "anyagot", mindvégig érdekes marad, mert olyan tájakra repít, olyan emberek közé, akiket valószínűleg mi magunk sohasem fogunk felkeresni.
/PANORAMA/
Frei egy okos, művelt, intelligens pasi.
/Nők Lapja Café/
Aki nézte a Frei Dosszié sorozatot a tévében, annak nem lesz meglepő a helyszín, a témaválasztás, a szereplők sora, hiszen Frei Tamás a könyvében ugyanazokra a tájakra viszi el az olvasót, ahová elrepítette a nézőit is. Igazi érzelmekről, félelmekről, gondokról, sok-sok kultúráról, távoli tájakról és komoly háttérmunkáról szól a könyv.
/Sz-Könyvajánló/


Jelenlegi ára: 2 100 Ft

Az aukció vége: 2011-08-18 05:06
. Frei Tamás: A Megmentő -40% - Jelenlegi ára: 2 100 Ft

Roberts, Nora: Emlékek boltja - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Emlékek boltjaA könyv listaára: 1990 Ft. Leírás:
A Marylandben lévő Angels Gap nevű kisváros régiség- és ajándékboltjának tulajdonosa Laine Tavish, akiről környezete nem is sejti, hogy egy körözött bűnöző lánya. A múlt árnyaként megjelenik a lány életében apja egykori bűntársa, aki figyelmezteti őt egy ismeretlen veszélyre, és segítséget ígér. Rövid idő múlva egy autó halálra gázolja a férfit. Laine-en akkor uralkodik el a félelem, mikor lakását kifosztva találja... ISBN: 978-963-9526-67-9 -963-9526-67-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 04:26
. Roberts, Nora: Emlékek boltja - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Lipcsei Márta: Hullámszünet - Jelenlegi ára: 1 565 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! HullámszünetA könyv listaára: 1800 Ft. Leírás:
Lipcsei Márta költői alapállását az idegen környezet kiváltotta magányérzet (hosszabb ideig élt a román alföldön férjével) és a modern, tudományos világképpel jelentkező kozmikus szorongás határozza meg, versvilágában éppen ezért komoly szerephez jut a természettudományos fogalmakhoz kötődő szimbolika. A klasszikus formájú szonett és a képzettársításoknak nagyobb teret adó, monológszerű szabad vers uralta kötet létfaggató, önértelmező versek ciklusaiból épül fel. Hol egy-egy valós emlék, színhely, hol az egyetemes lét képzetes terei feszülnek ki az olvasó elé: a Körös-part, hol szelíd bokrok ágai közt a pókok / szövik a csöves vagy napernyős hálót / emlékek percéből születnek álmok (Körös-part) vagy az ősi és az új Semmi: Lehet boldogabb volt az ősi Semmi / azért az új Semmi sem semmi. A merengő, filozofikus hangot néha finom, sőt fanyar irónia zökkenti ki, a kötet egészét mégis mély líraiság és ihletettség hatja át. A küllemében is igényes kötet verseit Kürthy Sándor absztrakt festményeinek (Ivacsony Rebeka készítette) színes reprodukciói illusztrálják - minden vers- és művészetszerető olvasó örömére. ISBN: 978-973-665-310-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 565 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 01:08
. Lipcsei Márta: Hullámszünet - Jelenlegi ára: 1 565 Ft

Makay László: Hamupipőke - CD-vel - Jelenlegi ára: 1 215 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! HamupipőkeA könyv listaára: 1399 Ft. Leírás:
A világ meseirodalmának egyik legismertebb darabja a mostohaanyjától és -testvéreitől gyötört, a Jó Tündér segítségével királynévá váló bájos Hamupipőke krónikája. A gyerekek a mesekönyveken kívül a Disney-kollekcióból is jól ismerhetik a történetet - a jelen kötet az eredeti mese rajzfilm alapján készült, fél óra alatt végigmesélhető és -olvasható változata. A képeskönyvet CD-lemez kíséri, amelyen kicsik és nagyok meg is hallgathatják a sztorit. ISBN: 978-963-629-421-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 215 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 00:40
. Makay László: Hamupipőke - CD-vel - Jelenlegi ára: 1 215 Ft

HTC Trophy - Jelenlegi ára: 85 900 Ft

MOBILBAN IS A LEGNAGYOBB! Gyors HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 30. 000 Ft felett INGYEN! Új és használt mobiltelefonok adás-vétel , szervizelés! ---------------------------------------------------------------Kérjük telefon esetén megrendelésnél érdeklődjön , hogy jelenleg van e raktáron a választott szín! Az akciós árat cégünk a készlet ereéig garantálja, mivel számos helyen jelenik meg hirdetésünk, így kérjük leütés előtt érdeklődjön az aktuális készletről! Megértését köszönjük! Amennyiben munkanapon 16h-ig (előzetes egyeztetést követően) leüti a terméket, úgy még akár aznap lehetősége nyílik a személyes átvételre budapesti üzletünkben, vagy ahogy kapacitásunk engedi Budapesten DÍJMENTESEN mihamarabb kiszállításra kerül. Vidéki címre a RoyalSprint futárszolgálat kézbesíti a csomagot, melyet átvételkor kell egy összegben kifizetni, ezt leghamarabb másnapi munkanapra tudjuk garantálni.
Ennek díja: 30. 000 Ft alatti rendelés esetén 1. 500 Ft
30. 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENESA fizetés, készpénzzel, vagy előre utalással történhet, illetve budapesti üzletünkben, személyes átvételkor lehetőségük nyílik bankkártyával való fizetésre is, ám ebben az esetben az ár néhány százalékkal módosul. Kérjük, amennyiben nem a készpénz fizetési formát választaná a részletekről érdeklődjön! Cégünk jogosult az általános forgalmi adóról szóló 1992. évi LXXIV. Törvény 48 § alapján különbözeti adózás szerint adózni. Készülék leütése esetén engedje meg, hogy ajánljak néhány használathoz szinte nélkülözhetetlen kiegészítőt:
Kijelző védő fólia
Memória kártya
Gépkocsi töltő
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, úgy kérem tekintse meg további termékeinket!


Jelenlegi ára: 85 900 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 23:41
. HTC Trophy - Jelenlegi ára: 85 900 Ft

PROMOD csíkos boleró - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Hosszú használat után úgy döntöttem, nem csak veszek, hanem el is adok: -)
A meghirdetett ruhákat alig hordtuk, már csak a helyet foglalják a szekrényekben.
Ezért az árak (szerintem) akciósnak mondhatóak, a ruhák újszerű állapotúak.
Szóval, itt az alkalom, hogy jó cuccokra tegyél szert! Nézz körül nálam!: -)
Márka: Prmod
Méret: 38-42
Ár: 1000 huF



Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-10 22:40
. PROMOD csíkos boleró - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

EGYEDI piros fehér csipkés 44/46 buggyos PÓLÓ j57. - Jelenlegi ára: 1 Ft

SZIA!
HA TE IS SZERETSZ ÖLTÖZKÖDNI ÉS A LEHETŐ LEGOLCSÓBBAN RENGETEG VILÁGMÁRKA KÖZÜL SZERETNÉL VÁLOGATNI,
KRÉM ÉS EXTRA MINŐSÉGŰ RUHÁK KÖZÖTT, AKKOR MEGTALÁLTAD A HELYET AMIT MINDIG IS KERESTÉL.
NÁLAM MINDEN SZÉP, EGYEDI, TRENDI RUHA 1 FORINTRÓL INDUL!!
VÁSÁRLÁSODÉRT CSERÉBE KÜLÖNBÖZŐ KEDVEZMÉNYEKBEN RÉSZESÍTELEK:
- 10 DARAB VAGY TÖBB TERMÉK VÁSÁRLÁSA ESETÉN 10% KEDVEZMÉNYT KAPSZ.
- 5000 GRAMMIG CSOMAGKÉNT A POSTAKÖLTSÉG 1050FT HELYETT 932FT.
- TERMÉKÖSSZEVONÁSRA NÁLAM 14 NAPIG VAN LEHETŐSÉGED.
NÉZZ MEG A TÖBBI AUKCIÓMAT IS, BIZTOSAN TALÁLSZ KEDVEDRE VALÓT!
AZ AUKCIÓ TÁRGYA A KÉPEN SZEREPLŐ:
DOROTHY PERINS MÁRKÁJÚ, PIROS SZÍNŰ, SZÉP FEHÉR CSIPKÉS, FODROS UJJÚ, ALUL GUMIS ÉS FODROS SZEBÉLYES, TRENDI BUGGYOS FAZONÚ, EGYEDI PÓLÓ.
NAGYON TRENDI, EGYEDI DARAB A NYÁRO NAPOKRA!
ANYAGA: PAMUT
MÉRETE: 2XL/3XL - 44/46
HOSSZ: 64 CM
MELL: 48-55 CM
UJJ: 6 CM
A MELL, DERÉK, CSÍPŐ, COMB MÉRETEKET KÉTSZER KELL VENNI!!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 20:45
. EGYEDI piros fehér csipkés 44/46 buggyos PÓLÓ j57. - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nikon analóg,vakus fényképezőgép,kezdőknek! - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Nikon EF100 analóg fényképezőgép!
beépitett  vakus, auto-focus, automata felhúzós. Működő!
simán nem postázok! Licitet nem törlök!


Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2011-08-10 18:58
. Nikon analóg,vakus fényképezőgép,kezdőknek! - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Converse fehér női balerina cipő - 40,5 szinte új! - Jelenlegi ára: 4 590 Ft


Eladó a képen látható egyszer használt CONVERSE balerinacipő.
mérete: 40, 5 (barátnőmnek sajnos nagy lett)
anyaga: a fehér rész vízhatlan, mosható anyag, a fekete rész hasított bőr



Jelenlegi ára: 4 590 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 16:41
. Converse fehér női balerina cipő - 40,5 szinte új! - Jelenlegi ára: 4 590 Ft

Dobókocka karkötő gyönyörű fekete fehér - Jelenlegi ára: 790 Ft


Gyönyörű karkötő
Gumis
Nagyon feltűnő: )!   Élőben sokkal szebb, mint a képen!
Ha 3 vagy több terméket rendelsz, én állom a postaköltséget!!!
Ha a  képen  doboz van, az csak illusztráció, nem tartozik a vételárba!
Kérlek bármilyen kérdésed van, még az előtt tedd fel, mielőtt leütöd: )
Személyes átvétel előzetes egyeztetés után  ceglédi üzletünkben lehetséges.
 
 



Jelenlegi ára: 790 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 15:34
. Dobókocka karkötő gyönyörű fekete fehér - Jelenlegi ára: 790 Ft

2011. július 30., szombat

Lipsy selyem csodás csupa gyöngy top 36-os - Jelenlegi ára: 1 590 Ft


Lipsy
Gyönyörű világos bézs selyem top hímezve és gyöngyökkel gazdagon díszítve.
Anyaga nem rugalmas.
Nagyon különleges darab!
Mérete S/M címke szerint, én 36-os méretre ajánlom.
Hossza hónaljtól 34cm, vállpántja állítható.
Hibátlan!


Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Az aukció vége: 2011-08-04 14:43
. Lipsy selyem csodás csupa gyöngy top 36-os - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Cherokee body, 62-es - Jelenlegi ára: 590 Ft

A kéken, a nyaka alatta kb. 0, 5 cm-el találtam egy kis anyaghibát.


Jelenlegi ára: 590 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 14:07
. Cherokee body, 62-es - Jelenlegi ára: 590 Ft

92-es NEXT cicás szett újszerű - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

92-es NEXT cicás szett
pár alkalommal használtuk
felvéve nagyon aranyos : )
nadrág: roll -up szár, állítható derék
Nézz szét nálam ! Az elkövetkező pár napban sok márkás (NEXT 90%-ban), keveset használt ruhát töltök  , általában  fiú: 104-110, lány : 92-98-as méretben
A gyerekeim kinőtt ruhái, mind üzletben vásárolt , pár alkalommal használt ruha! : )


Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Az aukció vége: 2011-08-05 12:42
. 92-es NEXT cicás szett újszerű - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

LONDON - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

LONDON ÚTIKÖNYV


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-17 11:41
. LONDON - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Exkluzív fiat bio szérum 30+ - Jelenlegi ára: 2 550 Ft


Blue Lagoon bioszérum
Blue Lagoon Bioszérum  30 +
azonnali segítség
- megfiatalítja a dehidratált arc és nyak bőrét
Egyedülálló, gazdag formula, amely a természetes hatóanyagok  révén  javítja a bőr állapotát és helyreállítása szép, fiatalos megjelenést.
Segítségével a legjobb minőségű hatóanyagok zárt a mikroméretű és könnyű szerkezetű bioszérum elér mélyen a bőr alá, és támogatja annak természetes funkcióit.
Tökéletesen kisimítja és helyreállítja, javítja feszességét és színét a bőr, és fenntartja a megfelelő nedvesség szintjét .
Már az első használatával
a ráncok egyértelműen sekélyebbek  simábbak , a bőr selymesebb és feszesebb.
Az arc alakja kifejezőbbé válik.
A bioszérum csillapítja az esetleges  irritációt, eltávolítja a kimerültség  és a stressz jeleit.
Használata után a bőr nyugodt, visszanyeri természetes fényét, mint  hosszabb pihenés után.
Alkalmazás:
Bioszérumot alaposan megtisztított arc és nyak bőrébe gyengéden masszírozza, a bőr megnyújtása nélkül.
Használja rendszeresen reggel és este legalább 14 napig, majd minden fontos esemény előtt .
15 ml
szállítási költségek:   Ft 335  1 db vásárlásakor, több  termék megvásárlásával lényegesen csökken a db-ra eső költség.
 
Átutalást követően azonnali  postázás
 


Jelenlegi ára: 2 550 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 11:11
. Exkluzív fiat bio szérum 30+ - Jelenlegi ára: 2 550 Ft

Gyönyörű tibeti fülbevaló kukk be - Jelenlegi ára: 550 Ft

Üdvözöllek az oldalamon itt egy gyönyörű tibeti fülbevalóra licitálhatsz. Nézd meg a többi termékemet hátha megtetszik valami. Licitálj bátran nem fogod megbánni.


Jelenlegi ára: 550 Ft

Az aukció vége: 2011-08-05 10:15
. Gyönyörű tibeti fülbevaló kukk be - Jelenlegi ára: 550 Ft

Audi Quattro régi távirányítós - Jelenlegi ára: 1 Ft

Üdvözlöm az aukciómon!
Sajnos a távirányító nincs meg, sőt le is lett vágva. Ettől eltekintve szép állapotú, a motorja meg van.
Kérdésre szívesen válaszolok. Postázom is.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-06 21:54
. Audi Quattro régi távirányítós - Jelenlegi ára: 1 Ft

h&m legcsinosabb kifinomult csodaszép ruha 1 FT - Jelenlegi ára: 1 Ft


Köszöntelek!
____________________________________________________
H&M NYÁRI RUHA
Leírás: MELL ALATT SZABOTT, KARCSÚSíTOTT, HÁTUL ZIPES. A nyaklánc dekoráció.
Szín: SZÜRKE
Anyaga: VISZKÓZOS, KICSIT TÁGUL - NÉZD MEG LENTEBB A MÉRÉSEKET:
MÉRETE: 42 (beleírt)
kérlek, vedd figyelembe az alábbi méréseket:
Mell: 47-54 cm, mell alatt: 41-44, derék: 44-54 cm, hossz: 102 cm.
A LICIT 1 FT-RÓL INDUL, MINIMÁLÁR NINCS!
AZONNAL MEGVÁSÁROLHATÓ A „ VEGYE MEG MOST! ” GOMBRA KATTINTVA.
Személyes átvételre Szegeden van lehetőség, a belváros közelében.
__________________________________________________________________________
Kattints a linkre, most sok minden 1 Ft-ról!
Az eladó további termékei



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-09 20:43
. h&m legcsinosabb kifinomult csodaszép ruha 1 FT - Jelenlegi ára: 1 Ft

Vadi új füstüveg pohár készlet szett 6 db - Jelenlegi ára: 930 Ft


Nagyon szép füstüveg pohár készlet
vadonat új, sohasem használt, hibátlan állapotban



Jelenlegi ára: 930 Ft

Az aukció vége: 2011-08-05 20:10
. Vadi új füstüveg pohár készlet szett 6 db - Jelenlegi ára: 930 Ft

IKEA MALM franciaágy SET 7 HÓNAPOS ,ÚJ - Jelenlegi ára: 59 000 Ft

7Hónapos franciaágy világítással, komódokkal., matracokkal.
2dbMatrac 90x200
Ágy keret 190x200
Karc mentes.
Szállítását megegyezés szerint a legolcsóbban vállalom.


Jelenlegi ára: 59 000 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 19:45
. IKEA MALM franciaágy SET 7 HÓNAPOS ,ÚJ - Jelenlegi ára: 59 000 Ft

BLAUPUNKT CD30 MP3 OPEL RÁDIÓ FEJEGYSÉG - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Blaupunkt gyári OPEL 2 DIN-es CD30 MP3 autórádió fejegység eladó szép állapotban, kinullázva
Beszereléskor hozzá kell taníttatni a gépkocsi rendszeréhez
Autóvillamossági szerelő hozzávaló szoftver segítségével rövid idő alatt beüzemeli
Az előlap könnyedén cserélhető, bármely más színre vagy formára, ami éppen a műszerfalhoz passzol
- Vectra: 09/2004 -től
- Signum: 09/2004 -től
- Meriva: 09/2004 -től
- Combo: 09/2004 -től
- Tigra: 09/2004 - től
- Agila: 09/2004 -től
- Corsa: 09/2004 -től 08/2006 -ig
- Vivaro: 2006 végétől



Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 19:18
. BLAUPUNKT CD30 MP3 OPEL RÁDIÓ FEJEGYSÉG - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Lacoste balerína cipő 37 / 38 - Jelenlegi ára: 1 Ft

bármilyen kérdésre szívesen válaszolok! 37 38-es méret. hibátlan darab



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 17:17
. Lacoste balerína cipő 37 / 38 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Giorgio Armani férfi öv ÚJ - Jelenlegi ára: 1 300 Ft


Az öv méretei:
Hossza: 120cm
Csat méret: 8, 5x6, 5cm
Színe: fehér
A csat mérete és az öv mérete külön értendő!
MINDEN TERMÉKEM VADONATÚJ!!!
Személyes átvételre nincs lehetőség!
Jó licitálást kívánok!



Jelenlegi ára: 1 300 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 16:43
. Giorgio Armani férfi öv ÚJ - Jelenlegi ára: 1 300 Ft

Nike T 90, oldaltáska, iskolatáskának is! Új! - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Nike oldaltáska, vadi új eladó. Iskola táskának is megfelel. Mérete : 35cm széles, magassága: 25 cm


Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-06 15:00
. Nike T 90, oldaltáska, iskolatáskának is! Új! - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

1 társasjáték lap 2 játékkal - Jelenlegi ára: 1 Ft





Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-06 14:14
. 1 társasjáték lap 2 játékkal - Jelenlegi ára: 1 Ft

csajos aukciós sablon - Jelenlegi ára: 1 Ft


HA TE IS SZERETNÉL 1 ILYEN AUKCIÓS SABLONT-NINCS MÁS TEENDÖD-MINT LICITÁLNI AUKCIÓMON
TEDD SZEBBÉ ELADÁSI OLDALAD
sablonom adolf666 készitette



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 13:18
. csajos aukciós sablon - Jelenlegi ára: 1 Ft

2011. július 29., péntek

Eredeti LACOSTE férfi pólóing! M - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Eladó egy eredeti LACOSTE férfi galléros pólóing!!! Nagyon szép, újszerű!!!


Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2011-08-06 12:26
. Eredeti LACOSTE férfi pólóing! M - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Barna szövet térdnadrág - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

S-M méretű barna szövet térdnadrág, nem nyúlik. Hibátlan állapotú. Kérésre mérem.


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-06 11:28
. Barna szövet térdnadrág - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Kislány félcipő - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eladó a képen látható, ÚJ 19-es kislány félcipő! Coslike márkájú, lúdtalp béléses, zépőzáras!


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-08-06 10:57
. Kislány félcipő - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Linda Fairstein / TELITALÁLAT / ÚJ! - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

ÚJ állapot! Keménykötés!
Alexandra Cooper helyettes államügyész ismét nyomoz. Természetesen vele vannak barátai, Mike Chapman életvédelmis nyomozó és Mercer Wallace ügyészségi nyomozó is. S helyszín ezúttal New York City csillogó művészvilága. Alexandra Cooper már sok gyilkosság áldozatát látta, de csak néhányuk látványa kavarta fel jobban, mint a selyembe öltözött női holttest, melynek kezét-lábát egy létrához kötözték, és Manhattan északi csücskének szilaj vizeiből fogták ki. Az ügyben a nyomok az East Side-i előkelő aukciós házak és chelsea- i galériák világába vezetnek, ahol Alex kénytelen felfedezni, hogy ő maga is csak egy könnyedén feláldozható árucikk ebben a dermesztő és halálos tervben...



Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-06 09:54
. Linda Fairstein / TELITALÁLAT / ÚJ! - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Kék cipő kisfiúra 20as - Jelenlegi ára: 500 Ft

Eladó a képen látható Ranfa márkájú kék kis cipő!
A cipő nem volt használva!



Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 08:55
. Kék cipő kisfiúra 20as - Jelenlegi ára: 500 Ft

Moletti csipkés pamut melltartó Lizettó 85C - Jelenlegi ára: 1 190 Ft

C kosarú  melltartó merevítős , vékony szivacsos alulról ami nem nagyítja a mellet csak emeli, ezért szeretik a nagyobb mellű hölgyek is, a vékony szivacs szép formát ad.
A különleges, fazonja miatt nem buggyan ki a mell, sem elől sem oldalt.
Vastagabb pántú ez szükséges , hogy jó tartása legyen, /hátrány nem lehet le csatolni a pántot/!
A baba túl pici mellű azért nem mutat szépen kereken a melltartó!
Most kezdem a teszen árulni egyébként több éve árulom, máshol.
Nagyon elégedettek a vevőim. Ha vásárolsz és nem megfelelő kicserélem.
Az anyag összetétel 80polamid /pamut alapanyag/és 20% elasthan.



Jelenlegi ára: 1 190 Ft

Az aukció vége: 2011-08-16 07:41
. Moletti csipkés pamut melltartó Lizettó 85C - Jelenlegi ára: 1 190 Ft

Forró Miklós: Mihály kék ege - Jelenlegi ára: 1 740 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Mihály kék egeA könyv listaára: 1999 Ft. Leírás:
Lélegzetvételnyi pillanatképek, helyzetképek sorozatából áll össze az erdélyi szerző lírai naplóként is olvasható kötete. A naplóból nem hiányozhatnak a gyermekkori, kisgimnazista emlékek, a késdobálónak becézett marosvásárhelyi Oroszlán kocsma, a főtéri piac színes forgataga, a legendás Hargita és Corso filmszínházak, a Lido cukrászda na és a számtalan egykori pajtás, első szerelmek, titkos találkák, meghitt séták a Bulevárd árnyas fái alatt, Seregi bácsi, a legendás pincér, sok-sok vidám nevetés a Tulipán vendéglőben. A szépség, kiegyensúlyozottság nosztalgiája mellé sötét tónusú jelenetek is kerülnek: egy család több generációjának emberi tragédiáiról, csíkszeredai pályakezdő fiatalok kilátástalan, reménytelen helyzetéről, vagy a kommunista diktatúra utolsó éveiben vízzel mesterségesen elárasztott, föld színéről eltörölt Bözödújfaluról. A kötet végén több írás foglalkozik a Kárpát-medence térségében élő magyarság jövőképével, önértékelésével, megmaradási esélyeivel. A történelmi átok sokat koptatott frázisa Forró Miklós szótárában egyszerre utal a magyarság megosztottságára és a történettudomány politikai hatalomnak, az idő sodrában váltakozó hatalmi trendeknek kiszolgáltatott többarcúságára, gyakori hitelvesztésére. A kötetet az irodalmi tárca kedvelőinek érdemes ajánlani. ISBN: 973-665-057-XA termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 740 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 00:45
. Forró Miklós: Mihály kék ege - Jelenlegi ára: 1 740 Ft

Fekete István: Hajnal Badányban - Jelenlegi ára: 1 795 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Hajnal BadánybanA könyv listaára: 2190 Ft. Leírás:
Az 1800-as évek második felében játszódó regény egy poétikusan szép gyermekszerelem története. A badányi erdő mélyén levő vízimalomban él egy molnár a kislányával, Pannival és segédjével, az árva Matyival. A két gyerek pajtásságából bomlik ki lassan vonzalmuk, ám ahogy növekednek, egyre több akadály gördül bontakozó kapcsolatuk elé. Pannit a rokonai egy erdészhez akarják feleségül adni amikor egy éjjel az erdészt megölik, gyanúsítottként Matyi kerül börtönbe. A fiú cimborái azonban, a somogyi betyárok felkutatják az igazi tettest, és kiszabadítják Matyit - s így aztán már a fiatalok boldogságának sem állhat semmi az útjába. ISBN: 963-11-8120-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 795 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 22:56
. Fekete István: Hajnal Badányban - Jelenlegi ára: 1 795 Ft

Disney Verda/verdás alsónaci csomag122-es Új! - Jelenlegi ára: 1 050 Ft

Nagyon szép Verdás pasis gatyó.
Mind 3 más színű és mintájú.
Bőrbarát anyagból.
Nem kínai!
Mérete: 122-es
a posta ktg. becsült
Nézz be hozzám, sok Disney terméket találsz: -)


Jelenlegi ára: 1 050 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 21:50
. Disney Verda/verdás alsónaci csomag122-es Új! - Jelenlegi ára: 1 050 Ft

Santis, Amadeo, de: Szörnyek és mesebeli lények - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Szörnyek és mesebeli lényekA könyv listaára: 5490 Ft. Leírás:
A modern ifjúsági irodalom és a fantasy filmek valóságos reneszánszát hozták a népmesékből és a mitológiákból eredeztethető mesebeli lényeknek és szörnyeknek. Az ő világukkal ismerkedhetnek meg szórakoztató és játékos módon a gyerekek, ha kinyitják ezt a látványos albumot. A páros oldalas fejezetek (a tündérektől a koboldokon át a trollokig bezárólag) egy-egy lénnyel foglalkoznak. A néhány mondatos szöveges részeket nagy méretű színes rajzok illusztrálják, valamint változatos játékos kiegészítők kísérik, amelyek levélmellékletek, kihajtható ablakok, rekeszek és egyéb meglepetések mögé rejtik a további információkat. A térhatású papírfigurákkal is feldobott kiadványt a 7-10 éves korosztály figyelmébe érdemes ajánlani. ISBN: 978-963-4452-22-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 20:10
. Santis, Amadeo, de: Szörnyek és mesebeli lények - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

24-es Clarks szandál , uk7,5 16cm - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Bth.: 16cm Egyszer volt viselve, az sem látszik rajta.


Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Az aukció vége: 2011-07-28 19:58
. 24-es Clarks szandál , uk7,5 16cm - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

női karóra óra - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Eladó 1db női karóra, az USA-ból!
Több színben!
színek:
-a képeken láthatók!
Az aukció végén , te döntöd el milyen színben kéred!
Szállítási idő: kb 3 hét!
Nézd  meg a  többi termékemet is!!!


Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 18:17
. női karóra óra - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

S.Oliver bőr szandál cipő 34-es - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Tiszta bőr, kívül belül, S. Oliver szandi cipő! Tetején, és hátul a sarkánál tépőzáras, állítható! Vagány darab!
Gyárilag koptatott. Nagyon kényelmes, kisfiam imádta!


Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Az aukció vége: 2011-08-04 17:17
. S.Oliver bőr szandál cipő 34-es - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

~~74-ES TÜNEMÉNYES SZERKRELÉS CSAJSZINAK~~ - Jelenlegi ára: 900 Ft


Eladó a képeken látható  cuki vászonnacis, pamut pólós szerelés csajszikának. Mindskettő szép, újszerű állapotban van!
A nacin és a felsőnis a virágok bele vannak hímezve az anyagba, a naci  még a gombok is virág alakúak : )!   
Igazi csajos nyári, jó minőségű ruhácskák!
Postaköltség meghatározása tájékoztató jellegű, kapcsolatfelvétel után pontosítást igényel!!!!!
A teszveszen és a vaterán is megtalálhatsz ezen a néven!
Köszi, hogy benéztél, jó licitálást!



Jelenlegi ára: 900 Ft

Az aukció vége: 2011-07-27 16:27
. ~~74-ES TÜNEMÉNYES SZERKRELÉS CSAJSZINAK~~ - Jelenlegi ára: 900 Ft

Ágytakaró+párnahuzat - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó egy ágytakaró(130x100cm), +párnahuzat 2db: 80x60cm+egy szív alakú párna huzat, cipzáros. Nagyon szép állapotban van, egyszer sem használt. 100%polyester!
Nézz szét nálam!!!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-04 16:00
. Ágytakaró+párnahuzat - Jelenlegi ára: 1 Ft

Spar dzsungelmánia 166-os csücskös ásóbéka - Jelenlegi ára: 1 Ft

Cserélem is a matricákat a nálamáyzórabokra, amennyiben a kérdés az eladótól fül alatt megirod, hogy neked milyen van.

Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-28 14:07
. Spar dzsungelmánia 166-os csücskös ásóbéka - Jelenlegi ára: 1 Ft

2011. július 28., csütörtök

Bundás Playshoes 19-20-as kocsicipő, csizma - Jelenlegi ára: 400 Ft

Eladó a képen látható Playshoes bélelt, bundás kocsicipő. Kiváló állapotban.



Jelenlegi ára: 400 Ft

Az aukció vége: 2011-08-05 13:44
. Bundás Playshoes 19-20-as kocsicipő, csizma - Jelenlegi ára: 400 Ft

Leopárd mintás DUPLA HATÁSÚ,csak 1200ft,akcióóó! - Jelenlegi ára: 1 200 Ft


ELADÓ A KÉPEN LÁTHATÓ LEOPÁRD MINTÁS FELSŐ, CSODA SZÉP!!! BOLT BEZÁRÁS MIATT MOST MINDEN FELSŐ 1200FT NYÚLIK
A HOSSZT A VÁLLTÓL MÉRTEM!
DUPLA HATÁSÚ, VAGYIS MINTHA KIS MELLÉNY LENNE RAJTA
AZ ELEJÉN SZEGECSEKKEL KIRAKOTT LEOPÁRD VAN!
NAGYON SZEXI!!
NE HAGYD KI, VAN MÉG NÉZZ SZÉT NÁLAM, SPÓROLJ A POSTÁN!!!!


Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 13:15
. Leopárd mintás DUPLA HATÁSÚ,csak 1200ft,akcióóó! - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Barna velúr bőr ing EXTRA MÉRET!!! - Jelenlegi ára: 200 Ft

Köszöntünk a boltunkban!
Nézz be hozzánk, aukcióink tárgya leginkább a extra nagy ruhák.
Vannak köztük melegítőalsók, kosztüm alsók, blúzok, könnyű nyári ingek.
Legtöbbje keveset használt jó állapotú. Ha némelyiknek hibája van azt írjuk.
Folyamatosan bővülő kínálatunk megtekintése megéri a fáradtságot. : )
Ezen aukció tárgya egy barna velúr bőr átmeneti ing.
Alig használt, tökéletes állapotú.
Anyagát lefényképeztem, hogy lásd milyen.
Mellbőség: 82 cm
Hosszúsága nyakától mérve: 83 cm
Ujja hossza  vállával együtt nyakától mérve: 75 cm
Derékbőség: 81 cm
Legaljának a bősége: 84 cm
A méretek egy oldalra vonatkoznak!



Jelenlegi ára: 200 Ft

Az aukció vége: 2011-08-04 12:21
. Barna velúr bőr ing EXTRA MÉRET!!! - Jelenlegi ára: 200 Ft

40-es férfi szandál - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képeken látható modern Genius férfi szandál. Állapota hibátlan


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-05 11:45
. 40-es férfi szandál - Jelenlegi ára: 1 Ft

Guitar hero dobfelszerelés - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Eladó a képen látható Guitar Hero és Band Hero játékokhoz való Xbox 360 dob szett.


Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 11:28
. Guitar hero dobfelszerelés - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Jennifer Lopez Deseo 100ML Fóliás Új Női Parfüm - Jelenlegi ára: 3 400 Ft

Jennifer Lopez Deseo 100ML Fóliás, Új Női Parfüm.
A bolti ár töredékéért, a legkedvezőbb áron itt!
A képen látható termék kerül eladásra! Nem alternatív illat!!


Jelenlegi ára: 3 400 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 10:14
. Jennifer Lopez Deseo 100ML Fóliás Új Női Parfüm - Jelenlegi ára: 3 400 Ft

Új Cypress Hill póló több méretben - Jelenlegi ára: 900 Ft

Új zenakaros póló
S, M, L, XL, XXL, XXXL méretben van.
Gépben is mosható, mert kézzel van készítve, szitanyomással, ezért nem kopik le a minta sem.
Nézze meg a további termékeimet melyek között sok más mintával elkészített együtteses póló található.


Jelenlegi ára: 900 Ft

Az aukció vége: 2011-07-28 01:37
. Új Cypress Hill póló több méretben - Jelenlegi ára: 900 Ft

Összefoglaló feladatgyűjtemény matematikából - Jelenlegi ára: 250 Ft

Eladó:
Összefoglaló feladatgyűjtemény matematikából
Állapot: jó, nincs összefirkálva (a név szerepel az első oldalon tollal)
Átvétel: személyesen vagy előre utalással postai úton



Jelenlegi ára: 250 Ft

Az aukció vége: 2011-08-15 00:26
. Összefoglaló feladatgyűjtemény matematikából - Jelenlegi ára: 250 Ft

Rózsaszín, csíkos napozó - Jelenlegi ára: 299 Ft


Eladó a képen látható napozó, mi nyári pizsinek használtuk. Méretezése szerint 0-3 hónapos babára való.
Ha teheted, kukkantsd meg a többi aukciómat is.


Jelenlegi ára: 299 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 23:32
. Rózsaszín, csíkos napozó - Jelenlegi ára: 299 Ft

Taylor Lautner Twilight Alkonyat poszter - Jelenlegi ára: 200 Ft

A/3 méretű poszter.
Magyar Bravo magazinból van.
Falon nem volt!
Nézz szét a többi termékem között is, nagyon sok poszterem van még!


Jelenlegi ára: 200 Ft

Az aukció vége: 2011-08-04 22:56
. Taylor Lautner Twilight Alkonyat poszter - Jelenlegi ára: 200 Ft

AKCIÓ! Olcsón eladó 40-es női papucs! - Jelenlegi ára: 3 100 Ft

Eladó a képen látható, új, kék színű, 40-es női papucs. Műbőr kivitel, pántján apró virágokkal. Talpa műanyag.


Jelenlegi ára: 3 100 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 22:11
. AKCIÓ! Olcsón eladó 40-es női papucs! - Jelenlegi ára: 3 100 Ft

ÚJSZERŰ 25-ÖS STRANDCIPŐ - Jelenlegi ára: 400 Ft

ELADÓ A KÉPEN LÁTHATÓ ÚJSZERŰ, MEGKÍMÉLT 25-ÖS STRANDCIPŐ. MIVEL SAJÁT DARABRÓL VAN SZÓ BÁTRAN AJÁNLOM. NÉZZ SZÉT NÁLAM HÁTHA MEGTETSZIK VALAMI ÍGY SPÓRÓLHATSZ A PK. -EN.


Jelenlegi ára: 400 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 21:40
. ÚJSZERŰ 25-ÖS STRANDCIPŐ - Jelenlegi ára: 400 Ft

5 db-os hibátlan lány csomag sok nadrággal - Jelenlegi ára: 1 750 Ft

Ezen az aukción egy 5 db-ból álló csomagra licitálhatsz.
Beleírt méret: 134-140. Kérésre mérek.
A ruhák nagyon szépek, hibátlan állapotban vannak.



Jelenlegi ára: 1 750 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 20:45
. 5 db-os hibátlan lány csomag sok nadrággal - Jelenlegi ára: 1 750 Ft

Gyönyörű világoskék-arany mintás csajos póló 40 - Jelenlegi ára: 660 Ft


Újszerű, igazán egyedi, világoskék alapon arany nyomott mintás, vagány csajos póló.
Címke szerint UK 14-16, 42/44 méret, de annál kisebb.
Méretek: mellb. 94-106 cm, derék 82-100 cm, csípő 102-128 cm.
A hossza 61 cm.
Szerintem 40 méretre jó.



Jelenlegi ára: 660 Ft

Az aukció vége: 2011-08-03 19:55
. Gyönyörű világoskék-arany mintás csajos póló 40 - Jelenlegi ára: 660 Ft

Női DIOR napszemüveg AKCÍÓ!! KÉSZLETRŐL!!!! - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

ÚJ NŐI DIOR NAPSZEMÜVEG
UV 400 SZŰRÉS!!!
Méretei .. lencse magasság 5. 2 cm
Két szár közti távolság: 14. 5 cm
AJÁNDÉK SZEMÜVEG SZÜTYŐ!!!
Nézd meg a többi aukciómat is, mert több
márkás  szemüveg.
UTÁNVÉT ÉS SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NINCS!!!!


Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Az aukció vége: 2011-07-25 19:34
. Női DIOR napszemüveg AKCÍÓ!! KÉSZLETRŐL!!!! - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

null modem kábel 1 db új.dobozos - Jelenlegi ára: 600 Ft

licitre bocsájtom 1 db null modem kábelt csomagolva dobozosan 1, 8 méteres.



Jelenlegi ára: 600 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 18:46
. null modem kábel 1 db új.dobozos - Jelenlegi ára: 600 Ft

2011. július 27., szerda

Rand, Ayn: Az ősforrás - Jelenlegi ára: 2 550 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Az ősforrásA könyv listaára: 3001 Ft. Leírás:
Az orosz származású amerikai írónő regénye először 1943-ban jelent meg, és elsősorban nem is regényként aratott sikert, hanem a benne rejlő, és szerzője által később tanulmányok és könyvek hosszú sorában kifejtett filozófiája okán. Az esszészerű betéteket igen nagy mennyiségben tartalmazó munka egy fiatal, a főiskoláról eltávolított építészről szól, aki a modern építészet apostola, az új építészeti stílus (amely egyúttal új életstílus is) megteremtője. A fiatalembert, aki már huszonkét évesen is sokkal többet tud, mint főiskolai tanárai, kételyek nem gyötrik, hallatlanul magabiztos, még felesége elpártolása sem rendíti meg, és végül győz. Elsősorban azért, mert magáévá tette az írónő kitalálta filozófiát, amely a hősök filozófiája, az abszolút alkotásra berendezkedett, mindent és mindenkor a racionalitás jegyében értékelő értelemé. ISBN: 963-204-479-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 550 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 16:54
. Rand, Ayn: Az ősforrás - Jelenlegi ára: 2 550 Ft

4x114,3x17 méretű alufelni - Jelenlegi ára: 69 000 Ft

Eladó a képen látható 4 db alufelni.
Lyukasztása: 4x114, 3x17.
7Jx17H2.
ET40.
Japán autókra való.
Ár: 69. 000, - Ft/4 db.


Jelenlegi ára: 69 000 Ft

Az aukció vége: 2011-07-27 16:17
. 4x114,3x17 méretű alufelni - Jelenlegi ára: 69 000 Ft

2 db póló 68-as - Jelenlegi ára: 400 Ft

Eladó 2db kis póló, a csíkos NEXTes. Minden termékem folt és  szakadás mentes, aminek bármi hibája van feltüntetem, füst és állatszőr mentes lakásból, kitisztítva küldöm. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, természetesen postázok is.


Jelenlegi ára: 400 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 15:28
. 2 db póló 68-as - Jelenlegi ára: 400 Ft

elegáns női szandál - Jelenlegi ára: 1 Ft

Elegáns fekete női szandál, sérülésmentes, sarka is sértetlen. Hátul cipzárral záródik.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-04 14:11
. elegáns női szandál - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyári gyerektakaró 1.-Ft-ról - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyári gyerektakaró,  100 % pamut,   75 x 75 cm. Az egyik oldala fehér, a másik mintás.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-03 13:26
. Nyári gyerektakaró 1.-Ft-ról - Jelenlegi ára: 1 Ft

Halo 3 - Jelenlegi ára: 7 999 Ft

 
Master Chief bebizonyítja, hogy miért is ő az emberiség legnagyobb reménye: szövetségeseivel együtt megállítja a vallási őrület által hajtott idegen prófétát, Truth-t, és megpróbál végezni a vírusként terjedő Flood népség vezetőjével, a hatalmas Graveminddal is. A kilenc hosszú pályából álló kampányt akár három barátunkkal vállvetve is teljesíthetjük.
A játék online porciójában felújított és vadonatúj térképeken csaphatnak össze seregeink, a Bungie egyedi rendszerének köszönhetően gyakorlatilag végtelen játékmódban. Az olyan új fegyverek, mint a lángszóró, a járműelhárító lézer vagy a csatabárd, illetve a bevethető felszerelések (pl. akna, védőpajzs, energiaszívó) teljesen átalakították a szükséges taktikákat.


Jelenlegi ára: 7 999 Ft

Az aukció vége: 2011-08-14 12:25
. Halo 3 - Jelenlegi ára: 7 999 Ft

ZOOM-os Kerékpár lámpa szett BAILONG komoly darab - Jelenlegi ára: 2 600 Ft

ÚJ TERMÉK!
HATALMAS FÉNYEREJŰ FÓKUSZÁLHATÓ CREE LED ZSEBLÁMPA (Bailong) + KERÉKPÁRRA SZERELHETŐ TARTÓVAL + HÁTSÓ LÁMPA (5 vagy 9 led)
Választható hozzá 9 ledes hátsó lámpa is!
MULTIFUNKCIÓS   NAGY FÉNY EREJŰ 1+5 LEDES KERÉKPÁRLÁMPA SZETT.
(ELSŐ+HÁTSÓ LÁMPA)
ALACSONY FOGYASZTÁS,
HATALMAS FÉNYERŐ!
ELSŐ LÁMPA: 3 üzemmód: teljes fény, fél fény, villogás
ERŐS FÉM HÁZ, NAGY FÉNYERŐ, ZOOM-OS, PIROS OLDALFÉNNYEL, CSUKLÓPÁNTTAL
HÁTSÓ LÁMPA: 7 ÜZEMMÓD, FOLYAMATOS ÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ VILLOGÓ.
ELÖL 3XAAA ELEMMEL (NEM TARTOZÉK)
HÁTUL 2XAAA ELEMMEL (NEM TARTOZÉK)
HOSSZÚ ÉLETTARTAM ,
DÍSZDOBOZBAN
nézd meg a többi termékemet is a lap alján! van másfajta bicikli lámpám is!
Átvétel: csak szombaton Bp. II.,   III. ker, v. posta


Jelenlegi ára: 2 600 Ft

Az aukció vége: 2011-07-24 22:14
. ZOOM-os Kerékpár lámpa szett BAILONG komoly darab - Jelenlegi ára: 2 600 Ft

Trencsényi Balázs: A nép lelke - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A nép lelkeA könyv listaára: 3900 Ft. Leírás:
A kiváló eszmetörténész nagyszabású és vaskos könyve a nemzeti sajátosságokról és a nemzeti történelemről alkotott kelet-közép-európai elképzelések elemzésére vállalkozik az elmúlt két évszázad folyamán folytatott viták tükrében, három nemzet, a román, a magyar és a bolgár példáján keresztül. Az öt nagyobb részből álló kötetben az elméleti és módszertani megfontolásokat kifejtő bevezető után következő három fejezet külön-külön tárgyalja a három nemzet politikai-kultúrfilozófiai diskurzusainak fejlődését, majd a Konklúzió vonja meg a mérleget, kiemelve a tetten ért különbségeket és hasonlóságokat. A kései felvilágosodás és a nemzeti romantikák korától a huszadik század közepéig ívelő befejezésben a rendszerváltás utáni fejleményekre is kitekintő elemzés középpontjában a harmincas évek áll, amely mindhárom nemzet esetében a nemzeti karakterről folytatott viták csúcspontját jelentette (gondoljunk csak a Mi a magyar? máig ható alkatdiskurzusára). A mindhárom diskurzust behatóan ismerő szerző az egyes szerzőket és műveket mindig egy tágabb (nemzedéki, nemzeti, regionális és egyetemes) kontextusban értelmezi, és így képes bemutatni a lokális dinamikák és az európai szellemi áramlatok keveredéséből létrejövő nemzetkarakterológiákat. A kötetet gazdag irodalomjegyzék és névmutató zárja. A hatalmas anyagismeretről tanúságot tevő, nemzetközi értelemben is úttörő munka a jelenkorral és a múlttal foglalkozó társadalomtudósok és bölcsészek figyelmére egyaránt számot tarthat. Fontos könyv, amelyet minden nagyobb gyűjteményben érdemes elhelyezni. ISBN: 978-963-446-597-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Az aukció vége: 2011-07-28 20:23
. Trencsényi Balázs: A nép lelke - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Nike atléta 104-110-es - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Szép állapotú   Nike atléta.


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-03 19:15
. Nike atléta 104-110-es - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

2011. július 26., kedd

APPLE PowerMac G4 MDD Dual 1.25 GHz - Jelenlegi ára: 33 000 Ft

APPLE PowerMac G4 MDD DUAL 1. 25 GHz-es eladó.
1. 5 GB RAM , 160 GB HDD , Pioneer  DVD író ,  ATI Radeon 9000 PRO videókártya DVI és ADC csatlakozóval.
Magyar OS X 10. 5. 8 Leopard és Magyar OS X 10. 4. 11 Tiger op. rendszerrel.
Jól működik és szép állapotban van.
Bill. és egér nélkül.



Jelenlegi ára: 33 000 Ft

Az aukció vége: 2011-07-28 18:42
. APPLE PowerMac G4 MDD Dual 1.25 GHz - Jelenlegi ára: 33 000 Ft

HELENA bikini piros kockás +ÚJ,CÍMKÉS+ (S) - Jelenlegi ára: 599 Ft

HELENA piros kockás, fényes, szivacsos bikini, S-es méret.
Kiskereskedésből megmaradt fürdőruhák. Mindegyik új, legtöbbjük címkés, de amelyik nem az, az sem volt viselve. I. osztályú, minőségi magyar termék.
Személyes átvétel: Budapesten, megbeszélés szerint.
Posta: 420 Ft (ajánlott küldeményként)



Jelenlegi ára: 599 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 17:12
. HELENA bikini piros kockás +ÚJ,CÍMKÉS+ (S) - Jelenlegi ára: 599 Ft

SAMSUNG ES30 digitális fényképezőgép 12megapixeles - Jelenlegi ára: 1 Ft


Digitális fényképezőgép
Effektív 12, 2 megapixel
Zoom: 4x optikai, 12, 5x digitális
2, 5" LCD monitor
Képformátumok: DCF, DPOF, EXIF 2. 2, JPEG
Expozíció korrekció (automatikus)
2 Kézi expozíció kompenzáció
Vaku: automatikus, vörös szem
Fényérzékenység: Auto, ISO 80, ISO 100, ISO 200, ISO 400, ISO 800, ISO 1600
Videófelvétel
Videóformátumok: AVI
Videófelbontás: 640 x 480 pixel
Videó képfrekvencia: 30 kép/s
Hangfelvétel
Beépített mikrofon
Beépített hangszóró
Memóriakártyák: SD (Secure Digital Memory Card), SDHC memória kártya
Belső memória: 9, 8 MB
Közelpont: 5 cm
Önkioldó: 2, 10
Kereső: LCD monitor
Automatikus arcfelismerés
Csatlakozók: Audió kimenet (3, 5 mm), DC bemenet, USB 2. 0
Méret: 96, 3 x 61 x 23, 5
Tömeg: 114 g
A Gép működik, jó. Dobozában küldöm tartozékaival. 2db ceruza-akumlátorral(vagy jó minöségű elemmel) müködik, ami nem tartozéka. Memória kártyát előzetes értékegyeztetéssel tudok mellékelni, mivel az sem tartozék.
Fekete F&F tookal ajándékba szállítom!
FIX ÁRNÁL ÁLLOM A POSTÁT!!!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-13 15:55
. SAMSUNG ES30 digitális fényképezőgép 12megapixeles - Jelenlegi ára: 1 Ft

Swarovski kristályos fülbevaló gyönyörű lila - Jelenlegi ára: 990 Ft


Gyönyörű fülbevaló, káprázatosan csillog!
ezüst színű  fémrész, lila kövekkel
Van hozzá nyakék, karkötő is a termékeim között!
Nézz szét a termékeim között, rengeteg gyönyörű ékszerem van.
Ha 3 vagy több terméket rendelsz, én állom a postaköltséget!!!
Ha a  képen  doboz van, az csak illusztráció, nem tartozik a vételárba!
Kérlek bármilyen kérdésed van, még az előtt tedd fel, mielőtt leütöd: )
Ha 1 héten belül nem tudsz utalni, azt mindenképpen beszéljük meg leütés előtt!
 
 



Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2011-07-28 15:26
. Swarovski kristályos fülbevaló gyönyörű lila - Jelenlegi ára: 990 Ft

Móra Ferenc: Mondák és mesék - Jelenlegi ára: 1 530 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Mondák és mesékA könyv listaára: 1800 Ft. Leírás:
Móra Ferenc történelmi tárgyú, az ifjúságnak szóló írásai a magyar história egy-egy dicső korszakát, neves történelmi személyiségek alakját idézik föl. Elrendezésük egyben végigvezet a magyar nép múltjának eseményein a hunoktól egészen az 1848-49-es szabadságharcig. Az eredetmondák Hunor és Magyar, Attila és Árpád fejedelem életét és a honfoglalás eseményeit idézik. Egész meseciklus regél az igazságos király, Mátyás és apja, a törökverő Hunyadi János alakjáról. A rövid elbeszélések a nagy király, s a szegény nép találkozásáról, az igazság győzedelmeskedéséről szólnak. Egy mesecsokor a török hódítók ellen védekező, furfangos népi hősök alakját idézi megmosolyogtató, de tanulságos esetekkel. Thököly Imre, Rákóczi, Bercsényi Miklós alakját kelti életre, a bátor kuruc katonákról mesél A kis kuruc című rész. A kötetet záró összeállításban az 1848-49-es szabadságharc dicső napjai elevenednek meg. A Reich Károly fekete-fehér rajzaival illusztrált 60 monda és mese élvezetes és tanulságos olvasmány, maradandó élmény a kilenc éven felüli gyermekolvasók számára, rövid, csattanós írásai pedig a történelem iránti érdeklődés felkeltése mellett alkalmasak az olvasás megszerettetésére is. ISBN: 978-963-539-510-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 530 Ft

Az aukció vége: 2011-07-28 14:45
. Móra Ferenc: Mondák és mesék - Jelenlegi ára: 1 530 Ft

Petőfi Sándor: Válogatott versek - Jelenlegi ára: 510 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Válogatott versekA könyv listaára: 597 Ft. Leírás:
Az elsősorban iskolai használatára való válogatás a Juhász Ferenc szerkesztette, a Szépirodalmi Könyvkiadónál 1955-ben megjelent kötet alapján készült, és időrendben tartalmazza a legismertebb magyar költő valamennyi fontos, illetve bármely iskolatípusban kötelezően ismertnek előírt művét. Az 1842-ben írott A borozótól az utolsó hetekben keletkezett Szörnyű idő2-ig érő verssorban nem szerepelnek az elbeszélő költemények, viszont helyet kaptak az életmű ismerete szempontjából nélkülözhetetlen költői levelek (Arany Jánoshoz), illetve alkalmi versek (Sz. J. kisasszony emlékkönyvébe Fiam születésére stb). A költemények szövege alatt olvasható a keletkezés helye és ideje. A kötetben való tájékozódást betűrendes tartalomjegyzék is segíti. - Elsősorban általános- és középiskolások számára kötelező irodalom. ISBN: 963-9429-04-XA termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 510 Ft

Az aukció vége: 2011-07-28 14:12
. Petőfi Sándor: Válogatott versek - Jelenlegi ára: 510 Ft

23 as Bören-Schule cipő - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Deichmannos bőr cipő, a bőr része picit meg van fakulva de amúgy a cipő hibátlan és nagyon kényelmes, mi még télen is hordtuk amikor nem volt nagy hó!


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-06 08:27
. 23 as Bören-Schule cipő - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Márvány kézzel faragott sakk - Jelenlegi ára: 4 900 Ft

A sakk tábla 19, 5 cm x 19, 5 cm.
A gyalogos figura 2, 1 cm. magas, a többi figura 2, 7cm - 3, 2cm-es.
A készlet súlya 1, 56 kilogramm.



Jelenlegi ára: 4 900 Ft

Az aukció vége: 2011-08-13 07:43
. Márvány kézzel faragott sakk - Jelenlegi ára: 4 900 Ft

ARS UNA Fairies sportzsák - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Fairies sportzsák. Felül összehúzható zsinórral. A tornazsák könnyű, kis helyen elfér. Iskolásoknak tornaórára, edzésre ajánljuk. Lányoknak a Disney Csingiling sorozatból.



Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Az aukció vége: 2011-08-13 06:52
. ARS UNA Fairies sportzsák - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Új 24-es Coslike tépőzáras vászoncipő - Jelenlegi ára: 1 500 Ft


Új 24-es Coslike tépőzáras  vászoncipő.
Belső talphossz: 15. 5cm
Felsőrésze textil, bélése textil, talpa pedig gumis.
. Kérdésedre szívesen válaszolok.



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-08-13 06:04
. Új 24-es Coslike tépőzáras vászoncipő - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Trikóhuzat N-Team plüss telibe, piros, sima - Jelenlegi ára: 3 090 Ft

Trikó (autó üléshuzat) Ajándék 2db fejtámlahuzattal:
Üléshuzat felszerelése a csomagban található kampók segítségével történik.
A mutatós, egyszerűen felhelyezhető, univerzális N-Team üléshuzatok a legmagasabb minőségű pamutból készültek. A termék speciális poliuretám habbal laminált, mely megakadályozza a huzat lecsúszását az ülésről. Természetes anyaga garantálja az ideális illesztést és könnyű felhelyezést.
Az üléshuzatok óvnak a sérülésektől, piszoktól, esztétikus kinézetet és eredetiséget nyújtanak. Könnyen tisztán tartható. Majdnem minden gépkocsi típusban könnyen felszerelhető a gumipántok segítségével. Az üléshuzat felhelyezése alapvető műszaki ismereteket igényel (a típus bonyolultágától függően). Ezek hiányában a termék megóvása érdekében forduljon szakemberekhez. Az üléshuzat nem töltődik fel elektrosztatikusan.
FIGYELEM! Oldallégzsákkal szerelt gépkocsikhoz nem használható!
A csomag tartalma: - 2db trikó üléshuzat- 2db fejtámlahuzat
Az üléshuzat pamut és polyester alapanyagokból készült.
Mosási útmutató: Semleges, szintetikus általános mosóporral, langyos vízben, kézzel nyomkodva. Öblítés hideg vízben legalább kétszer. Vegykezelni és vasalni TILOS! Köszönjük szépen, hogy érdeklődik a termékünk iránt!
Nagyon fontos, hogy kérem olvassa el a Szállítási és garanciális feltételek, mely az adatlap feletti fülön található. Személyes átvétel is csak korlátozott lehetőségek szerint történik a IV. kerületben (Újpest Központban)! Átvételre minden hétköznap 18: 00 -20: 00 között van lehetőség, ez alol kivételek a munkaszüneti napok. A levelkre csakis munkanapokon válaszolunk!
Garancia: Minden olyan termékünkre van garancia, melyre a hatályos jogszabályok szerint érvényben vannak. Ez alól kivételt minden esetben képeznek az IZZÓK, ugyanis erre a termékcsoportra semmilyen garancia nincsen. Esetenként előfordul, ha a rendelt termék elfogyott a megrendelésnél, vagy nem tudjuk abban a mennyiségben teljesíteni a megrendelést. Ez azért lehet, mert más közvetítőkön keresztűl is értékesítünk, viszont a Vatera, csak 24 óránként frissíti az adatbázisunkat.


Jelenlegi ára: 3 090 Ft

Az aukció vége: 2011-08-13 00:58
. Trikóhuzat N-Team plüss telibe, piros, sima - Jelenlegi ára: 3 090 Ft

Verdák pa-pe vászon Disney jogdíjas, narancspiros - Jelenlegi ára: 1 050 Ft


150 cm széles extra minőségű pamut-poliészter vászon anyag
Verdák mintával
kapható még kékben
ugyanezzel a mintával kapható pamut vászon is
Disney jogdíjas termék
Kapható többféle Disney mintás anyag és függöny is.
Nézd meg az oldalamon!
Méterár:    1050. -Ft
FIGYELEM!
A Darab rovatba azt írd, hány métert kérsz!
A postaköltség 1m anyagra vonatkozik. A méterre vonatkozó postaköltség megadása csak tájékoztató jellegű, több méter vásárlásakor természetesen nem többször annyi. A postaköltség mindig a megrendelt, vásárolt termékek súlyától és terjedelmétől függ. Több méter, több termék vásárlása után a pontos postaköltséget megírom az utalási adatokkal együtt. Csomagolási és egyéb költség nincs.
Nézz be a saját oldalamra!
Sok más függönyt, lakástextíliát kínálok a bolti árnál sokkal olcsóbban, folyamatosan töltöm fel a készletet. Ha ma nem találsz kedvedre valót, lehet, hogy holnap már lesz! : )



Jelenlegi ára: 1 050 Ft

Az aukció vége: 2011-08-13 00:29
. Verdák pa-pe vászon Disney jogdíjas, narancspiros - Jelenlegi ára: 1 050 Ft

2db LUPILU csíkos póló eladó - Jelenlegi ára: 300 Ft

Eladó 2db LUPILU márkájú cskos póló:
- az egyik narancssárga-fekete-fehér csíkos
- a másik sötétkék-világoskék-drapp-fehér csíkos
Mindkettő 100% pamut, címkéje szerint 98-104-es méret (2-4év)
Súlya: 60g/db (sima levélként 160Ft a postaktg)
Ára: 300Ft/db



Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2011-08-12 23:26
. 2db LUPILU csíkos póló eladó - Jelenlegi ára: 300 Ft

255/50x17 méretű gumi - Jelenlegi ára: 50 000 Ft

Eladó a képen látható 4 db
255/50x17 méretű gumi.
Márkája Pirelli,
profilja 5-6 mm.
Ár 50. 000, - Ft/4 db.


Jelenlegi ára: 50 000 Ft

Az aukció vége: 2011-07-25 22:57
. 255/50x17 méretű gumi - Jelenlegi ára: 50 000 Ft

Caremo farmer - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Ezt is megvettem , de csak a szekrénybe állt, a dereka még enged, mert kétoldalt gumis a csípőrészénél két oldalt az anyag pamut, de maga az egész nadrág nyúlik!


Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Az aukció vége: 2011-07-28 21:55
. Caremo farmer - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Mayoral felső(92)IV. - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Tökéletes állapotban.


Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 20:44
. Mayoral felső(92)IV. - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

2011. július 25., hétfő

Antik thonet asztalka - Jelenlegi ára: 1 Ft

Költözés miatt eladó egy százéves thonet asztalka szép állapotban. Nagyanyám családja vette 1910-ben.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 19:24
. Antik thonet asztalka - Jelenlegi ára: 1 Ft

Maddy Hunter - Ötcsillagos rémálom - Jelenlegi ára: 700 Ft

BOLTI ÁLLAPOTBAN.


Jelenlegi ára: 700 Ft

Az aukció vége: 2011-08-05 18:30
. Maddy Hunter - Ötcsillagos rémálom - Jelenlegi ára: 700 Ft

68-as H&M LOGG KÁRÓKOCKÁS kötött mellény - Jelenlegi ára: 1 Ft


 KÁRÓKOCKÁS kötött mellény kisfiúnak
68-as méret
mell: 27 cm,  hossz: 29 cm
 Állapot: Hibátlan
H&M L. O. G. G.
 
 
Nézz körül a termékeim között, Új és Újszerű gyerekruhák folyamatos feltöltése!
A TAVASZI-NYÁRI KOLLEKCIÓ, FIX ÁRON!
3 vagy több termék vásárlása esetén kedvezmény, írj mik érdekelnének!
Ha értesülni akarsz az új feltöltésekről vegyél fel a kedvenc eladóid közé! : )
 


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-22 17:31
. 68-as H&M LOGG KÁRÓKOCKÁS kötött mellény - Jelenlegi ára: 1 Ft

Jacq, Christian: Mozart 3. - A tűz fivére - Jelenlegi ára: 2 690 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Mozart 3. - A tűz fivéreA könyv listaára: 3199 Ft. Leírás:
Christian Jacq négykötetes Mozart-ciklusának 1785-től 1788-ig tartó harmadik része is élvezetesen mesél Mozart viselt dolgairól, munkásságáról és a tizennyolcadik század végi szabadkőműves-mozgalom rejtelmeiről. A történet szerint Mozart hű barátja, Thamos támogatásával lelkesen merül alá a szabadkőműves-rítusokban, boldog szerelemben él feleségével, s karrierje is jól halad. Mígnem újabb fenyegetések árnyékolják be a jövőjét. A féltékeny muzsikus társak - mindenekelőtt Salieri, a nagy intrikus, - igyekeznek megakadályozni, hogy két varázslatos operáját, a Figaro házasságát és a Don Giovannit előadják, sikerre vigyék, és mindent megtesznek azért, hogy anyagilag is tönkretegyék. Ugyanakkor erősödik a hatalom fenyegetése, amely a szabadkőműves-páholyok túlzott befolyásától tartva rendőri felügyelet alá helyezi azokat, s besúgókkal figyelteti a páholyok tagjait. Különösen Mozartot, aki az operáin keresztül képes közvetíteni a beavatás gondolatát. Közben pedig Ausztria a törökök elleni háborúra készül, a francia társadalom forrong, a monarchia épülete recseg-ropog, a figyelő tekintetek Párizs felé fordulnak. A naplószerű bejegyzésekből álló életrajzi regény - népszerű témája okán - minden általános gyűjtőkörű könyvtár számára ajánlott beszerzésre. ISBN: 978-963-07-8889-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 690 Ft

Az aukció vége: 2011-07-27 16:54
. Jacq, Christian: Mozart 3. - A tűz fivére - Jelenlegi ára: 2 690 Ft

Álló gyümölcs tároló - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eladó egy fém, 3 részes álló gyümölcskosár. Magassága: 85 cm, egy kosár magassága: 15 cm, a kosarak szélessége 25 cm.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-08-05 15:41
. Álló gyümölcs tároló - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Alkalmi Ruha - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Eladó a képen látható új alkalmi ruha, levehető pánttal boleróval! +szandál! L/XL-es Kérésre mérek!


Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Az aukció vége: 2011-07-23 14:18
. Alkalmi Ruha - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

NÉZZ IDE!!! Kapucnis pulóver 4-5 évesre CHEROKEE - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képen látható vagány kapucnis pulóver 4-5 évesre való, sötétkék-piros-fehér színű.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 09:30
. NÉZZ IDE!!! Kapucnis pulóver 4-5 évesre CHEROKEE - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyári ruhacsomag napozókkal 6-9 hós kispasinak - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Szép állapotú rucik, kisfiam kinőtt ruhácskái .
Méret: 62-68 a jellemző.
Tartalma:
6 napozó (egy sajnos otthoni viselet, mert foltos, valahogy hipo került rá)
3 body
1 hímzett kalapka (gumis)
1 garfieldos zokni
 1 fehér kardigán
Jó minőségű darabok, főleg magyar márkák, de van köztük Adams, Marks&Spenser.


Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Az aukció vége: 2011-08-12 07:40
. Nyári ruhacsomag napozókkal 6-9 hós kispasinak - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Retro Jeans nincs min ár - Jelenlegi ára: 1 Ft

Retro Jeans
Mérete: small
Állapota: nagyon szép
Pici bogyó leesett pár darab  az o betűről
Nem bolyhos nem fakó
Anyaga a formatartóbb nem tekeredik el nem nyúlik meg
6990ft volt  az új ára
2010 Tavalyi modell



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 07:20
. Retro Jeans nincs min ár - Jelenlegi ára: 1 Ft

Cararama 1:72 Peugeot 206 - Jelenlegi ára: 650 Ft

Cararama 1: 72 Peugeot 206 Bliszteres



Jelenlegi ára: 650 Ft

Az aukció vége: 2011-08-12 04:14
. Cararama 1:72 Peugeot 206 - Jelenlegi ára: 650 Ft

Nintendo GameBoy - Sneaky Snakes - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Nintendo Game Boy, Pocket, Color, Advance és Advance SP  gépekhez.
Tesztelve, működik.
Utánvétel nem postázom.
Fizetés banki utalással vagy postán rózsaszín utalvánnyal.
Személyes átvétel Dunaújvárosban lehetséges.
Postaköltség az ismerj+ oldalamon (klikk a nevem melletti narancssárga i+ ikonra).
Fizetési határidő aukciózárástól maximum 1 hét.
Nézze meg a többi termékemet (Klikk ide).
Videó a játékról (Klikk ide).



Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-12 01:01
. Nintendo GameBoy - Sneaky Snakes - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

GEORGE 42-es gyöngyös,láncos,flitteres csini felső - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

GEORGE 42-es csini felső apró gyöngyökkel, láncokkal, flitterrel
Csípő: 100
Anyaga rugalmas: 58% pamutvászon, 42% poliészter
Hibátlan, újszerű


Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Az aukció vége: 2011-08-11 23:49
. GEORGE 42-es gyöngyös,láncos,flitteres csini felső - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

KiCSi PORCELÁN Ékszertartó TOJÁS /Rózsa/ Egyedi db - Jelenlegi ára: 595 Ft


Porcelán tojás
magassága: 10 cm
Egyedi, kézzel festett.
Állapota: új
Termékeimnél többféle mintával, és méretben
találsz porcelán tojásokat, mind egyedi, ezért
mindegyikből csak egy darab van.
Ha megnéznéd, a teljes kínálatot,
klikkelj erre a szövegre.
 



Jelenlegi ára: 595 Ft

Az aukció vége: 2011-08-11 23:11
. KiCSi PORCELÁN Ékszertartó TOJÁS /Rózsa/ Egyedi db - Jelenlegi ára: 595 Ft

Privileg turmix, robotgép, tartozék-hiányos ! - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Privileg turmix, robotgép, tartozék-hiányos !
Motorikusa jól működik, impulzus és szabályozható fordulatszámú működés, a turmix kitűnő, de sajnos a keverő-szeletelő tartozékai hiányoznak ( keverőszárak, szeletelő-kések ), de a keverő-tál és a teteje megvan, egyébként jó állapotban eladó !
Nézze meg több mint 300 termékemet  "Az eladó összes aukciójának megtekintése" címszóra kattintva ! ( Elektronika, bútor, lakásfelszerelés, háztartási-gép, játék, modell, sporteszköz, kisgépek, stb. kategóriákban !


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-07-28 22:15
. Privileg turmix, robotgép, tartozék-hiányos ! - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Xtreme Bra Mell nagyobbítós melltartó - Jelenlegi ára: 990 Ft

Termékleírás
 
Napjainkban egyre több nő dönt mellméretének növelése és formája tökéletesítése céljából amellett, hogy szilikon implantátumokat tetet a mellébe.
A műtétek rendkívül kockázatosak lehetnek, és igen magas ezen beavatkozások díja.
 
Mi bemutatjuk Önnek egy olyan fantasztikus újdonságot, mellyel a hölgyek keble nagyobbnak és feszesebbnek tűnhet sebészi beavatkozás nélkül!
 
Az Xtreme Bra egy különleges megoldás, két nagyon fontos tulajdonsággal. Az első, hogy viselésekor akár 2 kosármérettel is nagyobbnak tűnhetnek keblei. A mellszövet megemelésével és megtartásával javíthat keblének formájával. A második pedig, hogy speciális kialakítása révén javíthat a testtartásán. Az Xtreme Bra-t hordhatja akár a szokásos melltartója fölött, akár önállóan, melltartó nélkül.
 
?          gyakrabban viselhetek mélyen dekoltált felsőket
?          megfelelő alátámasztást biztosít melléknek
?          esztétikusabb vonalak, kiemelkedő idomok egy pillanat alatt
?          Érezze magát karcsúbbnak, vonzóbbnak, magabiztosabbnak
?          csökkentheti hátizmmai terhelését
 
Ha felveszi az Xtreme Bra-t, viselhet mélyen dekoltált blúzokat. Egy hölgy akkor tűnik a legkarcsúbbnak és a legvonzóbbnak, ha szépen kihúzza magát. Az X-treme Bra segíti a nőknek egyenesen tartani magukat, és javíthat a testtartásukon is. Teszi mindezt úgy, hogy nem vág bele a bőrbe, nem okoz kellemetlen érzést, nem feszül. Dekoltázsa pedig ismét vonzó látványt nyújthat!
5 méretben kapható: S, M, L, XL, XXL Banki adatok: 10400913-86714955-53501005


Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2011-07-24 21:18
. Xtreme Bra Mell nagyobbítós melltartó - Jelenlegi ára: 990 Ft

Next majmos pizsi - Jelenlegi ára: 600 Ft

Next majmos pizsi szett 98-as méret cimke szerint a felsőn van elől egy folt és kicsit mosottabb!


Jelenlegi ára: 600 Ft

Az aukció vége: 2011-07-23 20:28
. Next majmos pizsi - Jelenlegi ára: 600 Ft

2011. július 24., vasárnap

EASY fehér nadrág 12-es - Jelenlegi ára: 600 Ft

derék 39, csípő52, bhossz78, khossz106. Postázom is!


Jelenlegi ára: 600 Ft

Az aukció vége: 2011-07-28 19:50
. EASY fehér nadrág 12-es - Jelenlegi ára: 600 Ft

pad,lóca - Jelenlegi ára: 23 000 Ft

Eladó szép pad, loca nagyon erős, szép friss festés van rajta, Mindennapi használatra.
egyedi festett mintával!
Hossza 118cm
Magassága-100cm
szél. -44cm ,
,
Szállitás az egész ország területére Dijtalan.
Nézd meg további termékeimet.
További Szép napot!


Jelenlegi ára: 23 000 Ft

Az aukció vége: 2011-07-28 19:11
. pad,lóca - Jelenlegi ára: 23 000 Ft

1959 FIP - Jelenlegi ára: 1 Ft

1958. PECSÉTELT, AHOGY A KÉPEN..... ..... ..... ..... ..


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-27 16:10
. 1959 FIP - Jelenlegi ára: 1 Ft

Paulinyi Tamás: Titkos arany - Jelenlegi ára: 1 260 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Titkos aranyA könyv listaára: 1450 Ft. Leírás:
Szepes Máriának állít emléket jelen kötetével a pszi-kutatóként ismert szerző, aki 1996-ban megjelent, A Fény Hangjai című verseskötetének teljes anyagát és az elmúlt tíz év szépprózai termését adja most közre. Vallomásszerű soraiban az alábbiak olvashatók kötetéről: A szépség szerelmeseként éneklem meg benne legnagyobb örömeim és szomorúságaim, bizonyosságaim és kétségeim, igyekezvén kimondani benne azt a kimondhatatlant, ami hitem szerint mindannyiunkban közös. A kiadvány függelékében, Sámántánc cím alatt dalszövegek olvashatók egyebek között az igaz emberről, az égi ménesről vagy az Ősapákról. ISBN: 978-963-06-3615-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 260 Ft

Az aukció vége: 2011-07-26 14:40
. Paulinyi Tamás: Titkos arany - Jelenlegi ára: 1 260 Ft

Luhmann, Niklas: Ökológiai kommunikáció - Jelenlegi ára: 2 290 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Ökológiai kommunikációA könyv listaára: 2790 Ft. Leírás:
Az utóbbi évtizedekben az emberi civilizáció és a robbanásszerű technikai fejlődés hatására természeti környezetünk alaposan átalakult - egyáltalán nem jó értelemben. Nincs mit szépíteni a dolgon: bolygónkat ökológiai katasztrófa fenyegeti, szinte számba sem tudjuk venni azokat a károkat, amelyeket a földi bioszisztémának - és ezáltal saját magunknak is - okoztunk. A problémának azonban nemcsak természettudományos, hanem társadalomtudományi vonzatai is vannak - azaz kellene, hogy legyenek. A szerző művében ugyanis épp arra világít rá, hogy egyelőre nincs olyan szociológiai elmélet, amely segítene az újfajta ökológiai kihívások megfelelő kezelésében, értelmezésében, a társadalom és ökológiai környezete leírásában. Többek között ezért a modern társadalom részrendszerei (politika, vallás, gazdaság, jog, oktatás stb. ) egyelőre képtelenek mit kezdeni olyan fogalmakkal, mint az ökológiai etika és tudatosság, és nem kezelik megfelelően az ökológiai problémákat sem. Noha a kötet alapját egy huszonöt évvel ezelőtt (1985 májusában) elhangzott előadás anyaga képezi, sok akkor felvetetett kérdés máig megválaszolatlan, megoldatlan maradt, s ezért újbóli felvetése ma is aktuális. A szószedettel záruló kötet minden érintett tudományterület - szociológia, politológia, médiatudomány, ökológia stb. - gyakorlóinak ajánlott, tanulságos olvasmány. ISBN: 978-963-693-214-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 290 Ft

Az aukció vége: 2011-07-26 13:50
. Luhmann, Niklas: Ökológiai kommunikáció - Jelenlegi ára: 2 290 Ft

Thomése, Pieter Frans: Árnykislány - Jelenlegi ára: 2 035 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! ÁrnykislányA könyv listaára: 2480 Ft. Leírás:
Minden halál mérhetetlen lelki fájdalommal járó, pótolhatatlan veszteség, akceptálhatatlan csapás az itt maradóknak, még akkor is, ha az illető hosszú, boldog élet után távozott. Azonban ha a sors kifürkészhetetlen szeszélye kisgyermeket szólít el az élők sorából, az a legnagyobb tragédia az emberi lét során: az új élet reményébe, féltétel nélküli szeretet hatalmába vetett hit kudarca. Ezeket a kimondhatatlan érzéseket kísérelte meg - mondjuk így - kifogalmazni magából a szerző. Kislánya halála felett érzett totális gyász ihlette könyvét, amely egyrészt megrendítően őszinte vallomás a csapás feldolgozásának folyamatáról, másrészt visszaemlékezés-töredékek láncolata a kicsi világra jöttéről, rövidke földi létéről és haláláról. Noha a mű rövid, egy-két oldalas prózai szövegblokkokból áll össze, stílusa, gondolati és érzésvilága, kifinomultsága a lírai művekhez, a szabadvershez közelíti. Megrendítő, unikális írás - minden művelt olvasó figyelmébe ajánlható. ISBN: 978-963-310-009-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 035 Ft

Az aukció vége: 2011-07-26 12:53
. Thomése, Pieter Frans: Árnykislány - Jelenlegi ára: 2 035 Ft

Új 100% pamut bady magyar 56-s 3 db /akciós/ - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Magyar készítésű  100% pamut bady , vállnál és ülepnél patentos. Méret és szín tartó, nem bolyhosodék. Az ülep hossz a válltól van mérve.
Utolsó darabok nagyon kedvező áron.!!!!
Méretek:
ülep: 32   cm
váll:    15  cm
mell:   17  cm
Óriási nyári vásár az olcsó árból még a postaköltséget sem kell fizetned, ha 10. 000 ft felett vásárolsz tőlem!!!!



Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Az aukció vége: 2011-08-11 06:58
. Új 100% pamut bady magyar 56-s 3 db /akciós/ - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

TU tündéri kislány fürdőruha pelenkás 6-9 hó - Jelenlegi ára: 1 090 Ft

Tu márkájú tündéri kislány fürdőruha pelenkás.
Ez nem engedi ki a pisit, és a kakit.
Nagyon szép kis fodros.
Ha van még kérdésed írj nyugodtan.



Jelenlegi ára: 1 090 Ft

Az aukció vége: 2011-08-11 06:11
. TU tündéri kislány fürdőruha pelenkás 6-9 hó - Jelenlegi ára: 1 090 Ft

ETIKETT, A1776, 21,2X38MM, 500ÍV, APLI - Jelenlegi ára: 21 710 Ft

Üzletünk 2011. augusztus 28-ig
PÉNTEKI NAPOKON ZÁRVA TART!
Ezen a napon a postai feladás és a személyes átvétel is szünetel.
KÁPMEGYER GSMÁru megnevezése: ETIKETT, A1776, 21, 2X38MM, 500ÍV, APLI
Cikkszám: PBS-14163
Gyártó: APLIFigyelem! GaranciaFizetési és átvételi módokKérjük, vegye figyelembe, hogy a terméklapon nem minden esetben az eladó termékről készült fénykép található!
A kép illusztráció!
A tartozékokat a megrendelés után hozatjuk üzletünkbe! Készlethiány előfordulhat, ez esetben 2-3 hét is lehet a várakozási idő! Kérjük, ezt vegye figyelembe!
A nyertes vállalja, hogy 5 napon belül fizetési kötelezettségének eleget tesz, ellenkező esetben sajnos negatív értékelés mellett újraindítjuk az aukciót.
Figyelem!
Az a vásárló, akinek az elmúlt 10 visszajelzésében volt negatív értékelés, csakis előreutalással vásárolhat tőlünk!
Köszönjük megértését!
Telefoncsere esetén az árat a következőképpen állapítsa meg:
Nézze meg a Vatera piacterén az eladó telefonok között az Ön által kínált telefon legalacsonyabb eladási árat és mindenképpen ez alatt határozza meg a telefonkészüléke csereárát. Amennyiben Ön olyan árajánlatot tesz felénk, amely kedvező számunkra, akkor nem lesz akadálya annak, hogy a csere létrejöjjön közöttünk.
A becserélésre küldött telefon postai díja szintén a vevőt terheli!
Kérünk mindenkit, hogy a fentiek figyelembevételével licitáljon!
Bármiféle reklamáció esetén az itt leírtakra fogunk hivatkozni! Azonnali pénzvisszafizetés, vagy cseregarancia, amennyiben a vásárolt termék gyári hibás!
A szervizalkatrészekre (LCD kijelző, fólia, hangszóró, mikrofon stb. ) a garancia 1 hónap, függetlenül, hogy a terméklapon mi van feltüntetve!
A szervizalkatrészekre csak abban az esetben tudunk garanciát vállalni, ha a beszerelést szervizünk végzi, vagy arra jogosult szakember írásos igazolást ad a beszerelés elvégzéséről!
A 12 hó KapmegyerGSM garancia ideje alatt üzletünk vállalja a garanciális javítást! Személyes átvétel:
Budapest IV. kerületben található üzletünkben, nyitvatartási időben.
Postai úton: (Magyar Posta)
Előre utalás esetén, ajánlott levélként (250gr-ig): 390. - Ft.
Utánvétel esetén (5. 000. - Ft-ig): 990. - Ft.
Futárszolgálat: (DPD Hungária)
Előre utalás esetén: 990. - Ft.
Utánvétel esetén: 1. 500. - Ft.
A papír, író- irodaszereket, irodatechnikai termékeket kizárólag csak megrendelés esetén hozatjuk üzletünkbe.
A megrendelések teljesítése a raktáron lévő termékeknél akár 2-3 nap, készlethiány esetén a megrendelés 2-3 hét is lehet.
A postázási díjak tájékoztató jellegűek, az árakat a Magyar Posta vagy a DPD futárszolgálat árlistája alapján a megrendelés után utólag állapítjuk meg.
Előfordulhat egyes termékek esetében, hogy méretük, súlyuk, illetve törékenységük miatt nem tudjuk postázni a feltüntetett költségen, ebben az esetben külön felvesszük a vevővel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a tényleges szállítási díjról. EgyebekMunkanapokon reggel 10 óráig leadott megrendelését még aznap 14 órától, 10 óra után leadott megrendelését a következő munkanapon 14 órától üzletünkben személyesen átveheti.
Ide kattintva megnézheti folyamatosan bővülő aukcióinkat is!
Üzletünk jogosult a különbözeti adózás szerint adózni. Viszonteladóként ezen tevékenységünkre az áfa tv. XVI/2. alfejezetének rendelkezéseit alkalmazzuk. TermékleírásKompatibilis készüléktípusokCsomagküldés utánvétellel32500 db/dobozA termék ára + kiszállítási díj együttes értéke határozza meg az utánvételért fizetendő költség mértékét az alábbi táblázat szerint:
Termék áraKiszállítási díj0 - 5. 000. - Ft-ig990. - Ft. 5. 001 - 50. 000. - Ft-ig1. 500. - Ft. 50. 001 - 200. 000. - Ft-ig2. 050. - Ft. 200. 001 - 1. 000. 000. - Ft-ig4. 550. - Ft.
A mobiltelefonokat és a nagy értékű, illetve sérülékeny termékeket kizárólag futárszolgálattal szállíttatjuk ki!
Az utánvételes árak tájékoztató jellegűek, a csomag mérete, súlya alapján eltérhetnek, ebben az esetben a vevővel külön felvesszük a kapcsolatot!   @KapGSM123185


Jelenlegi ára: 21 710 Ft

Az aukció vége: 2011-08-11 00:55
. ETIKETT, A1776, 21,2X38MM, 500ÍV, APLI - Jelenlegi ára: 21 710 Ft

Előlap, Nokia N97 mini, gyári, barna, - Jelenlegi ára: 11 490 Ft

Üzletünk 2011. augusztus 28-ig
PÉNTEKI NAPOKON ZÁRVA TART!
Ezen a napon a postai feladás és a személyes átvétel is szünetel.
KÁPMEGYER GSMÁru megnevezése: Előlap, Nokia N97 mini, gyári, barna, csomagolás nélkül
Cikkszám: 41686
Gyártó: NOKIAFigyelem! GaranciaFizetési és átvételi módokKérjük, vegye figyelembe, hogy a terméklapon nem minden esetben az eladó termékről készült fénykép található!
A kép illusztráció!
A tartozékokat a megrendelés után hozatjuk üzletünkbe! Készlethiány előfordulhat, ez esetben 2-3 hét is lehet a várakozási idő! Kérjük, ezt vegye figyelembe!
A nyertes vállalja, hogy 5 napon belül fizetési kötelezettségének eleget tesz, ellenkező esetben sajnos negatív értékelés mellett újraindítjuk az aukciót.
Figyelem!
Az a vásárló, akinek az elmúlt 10 visszajelzésében volt negatív értékelés, csakis előreutalással vásárolhat tőlünk!
Köszönjük megértését!
Telefoncsere esetén az árat a következőképpen állapítsa meg:
Nézze meg a Vatera piacterén az eladó telefonok között az Ön által kínált telefon legalacsonyabb eladási árat és mindenképpen ez alatt határozza meg a telefonkészüléke csereárát. Amennyiben Ön olyan árajánlatot tesz felénk, amely kedvező számunkra, akkor nem lesz akadálya annak, hogy a csere létrejöjjön közöttünk.
A becserélésre küldött telefon postai díja szintén a vevőt terheli!
Kérünk mindenkit, hogy a fentiek figyelembevételével licitáljon!
Bármiféle reklamáció esetén az itt leírtakra fogunk hivatkozni! Azonnali pénzvisszafizetés, vagy cseregarancia, amennyiben a vásárolt termék gyári hibás!
A szervizalkatrészekre (LCD kijelző, fólia, hangszóró, mikrofon stb. ) a garancia 1 hónap, függetlenül, hogy a terméklapon mi van feltüntetve!
A szervizalkatrészekre csak abban az esetben tudunk garanciát vállalni, ha a beszerelést szervizünk végzi, vagy arra jogosult szakember írásos igazolást ad a beszerelés elvégzéséről!
A 12 hó KapmegyerGSM garancia ideje alatt üzletünk vállalja a garanciális javítást! Személyes átvétel:
Budapest IV. kerületben található üzletünkben, nyitvatartási időben.
Postai úton: (Magyar Posta)
Előre utalás esetén, ajánlott levélként (250gr-ig): 390. - Ft.
Utánvétel esetén (5. 000. - Ft-ig): 990. - Ft.
Futárszolgálat: (DPD Hungária)
Előre utalás esetén: 990. - Ft.
Utánvétel esetén: 1. 500. - Ft.
A papír, író- irodaszereket, irodatechnikai termékeket kizárólag csak megrendelés esetén hozatjuk üzletünkbe.
A megrendelések teljesítése a raktáron lévő termékeknél akár 2-3 nap, készlethiány esetén a megrendelés 2-3 hét is lehet.
A postázási díjak tájékoztató jellegűek, az árakat a Magyar Posta vagy a DPD futárszolgálat árlistája alapján a megrendelés után utólag állapítjuk meg.
Előfordulhat egyes termékek esetében, hogy méretük, súlyuk, illetve törékenységük miatt nem tudjuk postázni a feltüntetett költségen, ebben az esetben külön felvesszük a vevővel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a tényleges szállítási díjról. EgyebekMunkanapokon reggel 10 óráig leadott megrendelését még aznap 14 órától, 10 óra után leadott megrendelését a következő munkanapon 14 órától üzletünkben személyesen átveheti.
Ide kattintva megnézheti folyamatosan bővülő aukcióinkat is!
Üzletünk jogosult a különbözeti adózás szerint adózni. Viszonteladóként ezen tevékenységünkre az áfa tv. XVI/2. alfejezetének rendelkezéseit alkalmazzuk. TermékleírásKompatibilis készüléktípusokCsomagküldés utánvétellel
Nokia
N97 mini
A termék ára + kiszállítási díj együttes értéke határozza meg az utánvételért fizetendő költség mértékét az alábbi táblázat szerint:
Termék áraKiszállítási díj0 - 5. 000. - Ft-ig990. - Ft. 5. 001 - 50. 000. - Ft-ig1. 500. - Ft. 50. 001 - 200. 000. - Ft-ig2. 050. - Ft. 200. 001 - 1. 000. 000. - Ft-ig4. 550. - Ft.
A mobiltelefonokat és a nagy értékű, illetve sérülékeny termékeket kizárólag futárszolgálattal szállíttatjuk ki!
Az utánvételes árak tájékoztató jellegűek, a csomag mérete, súlya alapján eltérhetnek, ebben az esetben a vevővel külön felvesszük a kapcsolatot!   @KapGSM67816


Jelenlegi ára: 11 490 Ft

Az aukció vége: 2011-08-11 00:10
. Előlap, Nokia N97 mini, gyári, barna, - Jelenlegi ára: 11 490 Ft

Fontos