2011. május 19., csütörtök

MEDIFIT INFRAMÁGNESES DERÉKALJ - Jelenlegi ára: 80 000 Ft

Csak személyes átvétellel Székesfehérváron!!
Eredeti ár 160. 000 Ft!
***
MEDIFIT INFRAMÁGNESES TERÁPIARENDSZER (Meditherm)
Infraterápia:
A Meditherm generálja infravörös hullámokat, amelyek a matracon is áthatolnak. A matracot nem érezzük, mert a hullámok 0. 4 m magasak. Azon a területen helyezkednek el, ahol a testünk fel tudja venni őket. Medifit terápiarendszer maga nem melegszik fel, hanem a test válik a feljavított vérkeringés által melegebbé. A terápiarendszer maga termeli az infravörös sugarakat, de meleget nem tud előállítani. Az infravörös sugarak hatására csak ott lesz melegebb, ahol problémáik vannak, mivel ott az izomzat megfeszített.
A rendszer hálózatról üzemeltethető, 40 wattal működik. A kapcsolónak kétféle fokozata van: 1. fokozat – egész éjjel tartó, illetve a 2. fokozat – maximum 20-30 perc gyorsterápia.
Milyen betegségeknél használható:
Anyagcsere megbetegedések, -zavarok, isiász, reuma, köszvény valamennyi formájának kezelésére. Az infravörös terápia salaktalanítja a szervezetet, javítja az anyagcserét, ezzel a méreganyagok távoznak a testünkből. Testünkben ellazítja az izmokat, ismételten megindul a véráramlás és újra vért, oxigént és ásványi anyagokat kap szervezetünk.
 
Mágneses terápia:
Az infraterápia bekapcsolva egyben egy komplett mágneses terápiát is képvisel, míg kikapcsolva a mágneses terápia önmagában permanensen fejti ki jótékony hatását. A mágnesszalagok lefele és felfele 1 métert, jobbra és balra 10 cm-t sugároznak. A mágneses terápia helyreállítja a test energiaszintjét, megvéd a káros földsugárzásoktól.
Mire használható:
Fájdalomcsillapító, keringésjavító, értisztító hatású. Enyhíti a szklerózis multiplex, cukorbetegség, potenciazavarok, érszűkület, magas vérnyomás, csontritkulás és anyagcsere problémák tüneteit.


Jelenlegi ára: 80 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-22 08:19
. MEDIFIT INFRAMÁGNESES DERÉKALJ - Jelenlegi ára: 80 000 Ft

Fontos